Anabela Bukva: Moj osmeh otkriva koliko sam zaljubljena

5
Srce pevačice Anabele Bukve nedavno je osvojio jedanaest godina mlađi bosanski biznismen Andrej Atijas zbog kojeg sve češće boravi u Sarajevu.
Anabela Bukva i Andrej Atijas, foto: Story press
Anabela Bukva i Andrej Atijas, foto: Story press

Pevačica Anabela Bukva (37) postavila je sebi nove životne prioritete i odlučila da se više nikom ne pravda za svoje postupke, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu. Isprovocirana nedavnim prozivkama svog bivšeg supruga Gagija Đoganija, rešila je da pokaže zube svima koji nameravaju da joj se i dalje mešaju u emotivni život odlučna u nameri da njena nova veza na daljinu opstane bez obzira na to kakve će joj prepreke stajati na putu. Naime, posle nekoliko meseci samovanja, dogodila joj se ljubav koja joj je u potpunosti pomerila tlo pod nogama. Strast je buknula sa diplomiranim ekonomistom Andrejom Atijasom (26), inače potomkom sarajevskih Jevreja Sefarda. Reč je o sinu uspešnog biznismena i predstavnika Siemens korporacije u Bosni i Hercegovini, ali njegov društveni status i bogatstvo koje poseduje nisu ono što interesuje zgodnu pevačicu. U emotivne odnose uvek je ulazila srcem pa joj je tako i ovoga puta bilo potrebno izvesno vreme da upozna sadašnjeg dečka. Anabela i Andrej su tako nedavno uslikani na romantičnoj večeri u restoranu Bosna.  Potom su se nakon nekoliko nedelja pojavili i na koncertu rumunske zvezde Ine, gde su razmenjivali strasne poljupce i više nije bilo dileme da li su zajedno. Vezu su u početku krili od javnosti, ali sada je i više nego očigledno da se među njima rodila ljubav koja ima perspektivu, s obzirom na to da su oboje spremni da podnesu veliku žrtvu kako bi im romansa opstala.

- Valjda moj osmeh sve govori, zaljubljena sam – otkrila je Anabela koja je bosanskog biznismena upoznala preko zajedničkih prijatelja u prestonici Bosne i Hercegovine. Par se isprva neko vreme družio da bi se među njima ubrzo potom desila strasna romansa.

- Lepo mi je, uživam, putujem i zabavljam se – kaže pevačica koja je novom vezom definitivno stavila tačku na priče o navodnom pomirenju sa biznismenom Sašom Nedeljkovićem s kojim je bila zajedno više od godinu dana. Obasuta ljubavlju i Andrejevom pažnjom, Anabeli razlika od jedanaest godina ne predstavlja nikakav problem. Ona je i ranije bila u vezama sa mlađim muškarcima, ali ovoga puta  ubeđena je da će ljubav koju za sada neguju na daljinu, sigurno opstati.

- Nekako više privlačim mlađe od sebe, a kako zračiš, tako i privlačiš. Ali, u suštini to nema veze jer ako je odnos dvoje ljudi iskren, godine nisu merilo za ljubav – kaže Bukva i ističe da numera Lutka bez ruku, koju je prošle nedelje otpevala na Grand festivalu, nije posvećena njenom trenutnom emotivnom stanju zato što je trenutno srećna u ljubavi.

- Lutka bez ruku je pesma koju sam otpevala u jednom periodu svog života kada mi je bilo veoma teško. Pesmu sam posvetila svojoj mami jer mi se njen život provlačio kroz glavu dok sam je pevala. Čekala sam idealan momenat da je predstavim publici i Grand festival je došao kao poručen – zaključuje Anabela čija se mama Jadranka Polutak sada oseća dobro nakon što je na Dan zaljubljenih u Švedskoj popila prekomernu dozu sedativa i tako sebi pokušala da oduzme život. 

 

Piše: Nikola Rumenić

makonda-tracker