PRVI PUT PORODIČNO NA OVAKVOM MESTU

Godinama ih uporno skrivali od medija: Mila Kunis i Ešton Kučer prvi put izveli decu u javnost, a evo šta je razlog tome

0

Iako par do sada nije izvodio svoju decu u javnost, jedan lep događaj ih je naveo da se porodično pojave u medijima

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mila Kunis i Ešton Kučer su odlučili da podele poseban trenutak sa medijima kada su se fotografisali sa svojom decom za američke novine.

 

Ovaj gest ima dublje značenje koje proizilazi iz njihove posete košarkaškoj utakmici na kojoj su igračice Indiana Fevera započele novu sezonu WNBA lige pobedom.

 

Prisustvovali su ovom događaju zajedno sa svojim sinom Dimitrijem Portvudom i ćerkom Vajat Izabel, kako bi podržali igračicu Caitlin Clark, koja je idol njihove ćerkice.

 

Mila Kunis i Ešton Kučer sa sinom i ćerkom u javnosti
Mila Kunis i Ešton Kučer sa sinom i ćerkom u javnostifoto: Brian Rothmuller/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Njihova pojava na tribinama ne samo da je pokazala podršku sportu, posebno ženskom, već je naglasila i važnost porodičnih aktivnosti. 

 

 

 

Najuzbudljiviji trenutak sigurno je bio kada su nakon utakmice zabeležili fotografiju sa Caitlin Clark. U jednom trenutku, Vajat je jedva mogla da obuzda osećanja, dok su joj suze radosnice bile gotovo na ivici da poteku.

 

Mila Kunis i Ešton Kučer porodično se slikali sa košarkašicom Caitlin Clark
Mila Kunis i Ešton Kučer porodično se slikali sa košarkašicom Caitlin Clarkfoto: Harry How / Getty images / Profimedia

Mila Kunis je s ponosom gledala svoju decu dok su pozirali s Caitlin Clark.  I Caitlin i Ešton su iz Lowe, a glumac ju podržavao je od početka njene košarkaške karijere.

 

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

makonda-tracker