čestitamo

Pariz, intimna ceremonija, ona u belom: Ćerka Filipa Ceptera podelila prelepe vesti i konačno pokazala svog izabranika

0

Romantična večera u gradu ljubavi obeležila je najlepšu godinu koja je za njom

EMA CEPTER POKAZALA IZABRANIKA NA PRVU GODIŠNJICU LJUBAVI
EMA CEPTER POKAZALA IZABRANIKA NA PRVU GODIŠNJICU LJUBAVI foto: Instagram / kingzepter

Ćerka Filipa Ceptera i njegove supruge Madlene, Ema Cepter, ne krije svoje emocije i uživa u tome da sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podeli što više detalja iz svog privatnog života.

 

Budući da često putuje i živi veoma lagodnim životom ne iznanađuje što ima veliki broj pratilaca, s kojima je nedavno podelila lepe vesti.

 

Naime, ćerka "kralja šerpi" kako ga ljudi često zovu, objavila je na svom Instagram profilu niz fotografija na kojima je ona, ali na jednoj se nalazi i njen izabranik.

Njih dvoje su uživali u večeri u gradu ljubavi, Parizu, gde su, kako je navela u opisu, proslavili prvu godišnjicu zabavljanja. Ema nije krila da je zaljubljena, a ovo je prilika da svima stavi do znanja da i te kako uživa u ljubavi sa za sada javnosti nepoznatim mladićem.

 

Ono što je sve oduševilo jeste i njen autfit. Za ovu važnu priliku Ema je ponela belu haljinu sa golim leđima, koja je istakla njenu vitku liniju i mnoge asocirala na venčanicu.

1 / 5 Foto: Instagram / kingzepter

Budući da Ema ima tek 23 godine mali su izgledi da će uskoro stati pred oltar, mada kada je ljubav u pitanju to se nikada sa sigurnošću ne može reći. 

 

Sve u svemu, njihova ljubav je prelepa, mladalačka i iskrena, a čim je Ema poželala da svog izabranika i pokaže sigurni smo da je u pitanju momak kojeg iskreno i svim srcem voli. 

 

Bonus video:

Ispovest mlade pevačice o ljubavi 

 

makonda-tracker