SVI SU BILI ZBUNJENI

Kejti Peri napravila totalnu pometnju: Pevačici već uveliko ČESTITAJU zbog velike objave na instagramu

0

Kejti Peri je posle neobične situacije sa fotografijom koja prikazuje nju na Met gali, iako nije prisustvovala, sada podelila neočekivanu objavu

Keti Peti podelila zbunjujuću objavu na instagramu
Keti Peti podelila zbunjujuću objavu na instagramufoto: Barry King / Alamy / Alamy / Profimedia

Kejti Peri, američka pevačica je za Dan majki napravila pravu pometnju na instagram mreži, podelivši objavu u skladu sa ovim danom.

 

Posle situacije sa Met galom, gde se Kejt Peri nije pojavila ali je fotografija koja je proizvod veštačke inteligencije kružila internetom i mnoge zbunila, pa čak i njenu mamu, pevačica je 12. maja odlučila da namerno napravi sličnu atmosferu.

 

Naime, Kejti je podelila fotografiju na kojoj je test za trudnoću i to sa crticama koje pokazuju pozitivan rezultat.

 

Naravno da je svima bila prva misao kako je Kejt podelila predivnu vest, odnosno da je ponovo trudna, to zapravo nije bio slučaj.

 

Uz fotografiju pevačica je ispisala i tekst koji je sve objasnio ali samo onima koji su bili strpljivi, a nisu odreagovali na 'prvu'.

 

- Rekala svojoj majci da je dan kada sam shvatila koliko me voleli, dan kada sam dobila svoju ćerku, Dejzi Dav... ne postoji ništa kao majčina ljubav... nikad to ne uzimajte zdravo za gotovo... Srećan Dan majki svim majkama i starateljima, poručila je Kejti u objavi.

 

 

 

Fotografija i sam tekst se odnose na spoznaju majčinske ljubavi koje je Kejt postala svesna tek kada je rodila svoju ćerki Dejzi, koju je dobila sa dugogodišnjim partnerom, glumcem Orlandom Blumom.

 

 

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker