veselo

Poznati glumac KRSTIO SINA: Uroš Jovičić drži naslednika u naručju, Dženi podelila NAJEMOTIVNIJE TRENUTKE iz crkve

0

Danas je u porodici našeg glumca veliki i važan dan - maleni dečak je kršten u jednoj beogradskoj crkvi 

UROŠ JOVIČIĆ KRSTIO SINA
UROŠ JOVIČIĆ KRSTIO SINA foto: Insagram / jenniimartin

U porodici našeg mladog glumca Uroša Jovičića i njegove izabranice Dženi Martin vlada velika sreća.

 

Ovaj poznati par je danas krstio sina Olivera, a ponosna mama nije odolela, a da deo sa svečanosti ne podeli sa pratiocima na društvenim mrežama.

 

Budući da je Dženifer vrlo dobro poznata javnosti ovaj njen potez nije iznenadio. Na jednoj od fotografija Uroš ponosno stoji pored kuma i drži sina u naručju dok sveštenik obavlja čin krštenja.

 

Za to vreme Dženi je sve to uhvatila objektivom fotogaparata, a ovom važnom trenutku prisustvovala je i njihova kuma, naša poznata influenserka Lea Stanković.

 

Uroš se domaćoj publici predstavio kroz brojne glumačke uloge, ali i kao voditelja jednog poznatog kviza. U centru pažnje javnosti našao se nakon što se otrkilo da ljubi lepu Španjolku, Dženifer Dženi Martin

 

U domaćim medijiima se brzo saznalo i da su se verili, a u julu 2023. godine ovo dvoje mladih, zaljubljenih ljudi postali su roditelji dečaka Olivera, koji je potpuno promenio njihove živote.

1 / 5 Foto: Instagram / jenniimartin

Dženifer se odlično snašla u ulozi majke, na Beograd je već odavno navikla. Njih dvoje se trude da jedno drugom budu najveća podrška i da se uvek nađu onom drugom kada je to potrebno.

 

Dženifer Dženi Martin i Uroš Jović upoznali su se kada je ona imala 15 godina, a on 21. godinu. Uroš i Dženi, koja je glumica, pevačica i influenserka, upoznali su se na snimanju filma "Montevideo”, a lepa Špankinja se zbog Uroša doselila u Srbiju.

 

Bonus video:

Zoranah uživa sa golmanom 

 

makonda-tracker