ivan i milena imaju sina tadiju

Gledali smo je u domaćim filmovima i serijama: Znate li koja poznata glumica je snaja Miodraga Mikija Krstovića?

0

Ivan je krenuo očevima stopama, ali nije postao glumac, već cenjeni producent 

MIKI IMA POZNATOG SINA, ALI I SNAJU KOJU ČESTO GLEDAMO NA MALIM EKRANIMA
MIKI IMA POZNATOG SINA, ALI I SNAJU KOJU ČESTO GLEDAMO NA MALIM EKRANIMA foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Miodrag Miki Krstović decenijama je gradio blistavu karijeru, a pored njega ljubav prema filmu razvila se i kod njegovo sina Ivana Krstovića, koji je takođe krenuo ovim životnim putem.

 

Ivan je danas uspešan producent, a o njegovom životu se malo toga zna budući da ne voli da intimu deli sa javnošću. Ipak, neki detalji nisu mogli da se sakriju, a jedan od njih je i taj da on ljubi poznatu glumicu.

 

Ivan je već radio na nekoliko velikih projekata kao što su "Nečista krv" i serija "Jutro će promeniti sve", ali nije samo on dobro poznat javnosti. Njegova supruga je takođe vrlo dobro poznato ime u filmskoj industriji. U pitanju je glumica Milena Živanović. 

 

 

Milenu smo imali prilike da gledamo u velikom broju fimskih i serijskih ostvarenja, a ponosna je što može da kaže da uspešno balansira između porodičnih i poslovnih obaveza budući da je majka šestogodišnjeg dečaka. 

 

Osim na filmu, Milenu smo mogli da vidimo i na daskama koje život znače, buduči da je stalna članica Pozorišta na Terazijama. Njih dvoje su savršen tandem i uvek jedno drugom najveća podrška, kako u poslu tako i u životu.

 

Trude se da svog sina Tadiju vaspitavaju najbolje što umeju. 

 

 

Miki Krstović i njegova dugogodišnja supruga Ivanka pronašli su svoj mir daleko od očiju javnosti, na obali Dunava, 230 km od glavnog grada.

 

Šalim se pa kažem da je meni vikendica u Beogradu. Moja devojka Ivanka, odnosno moja supruga i ja, živimo 230 kilometara odavde. Na Dunavu. Tamo je toliko divno da se to rečima na može opisati. To je nacionalni park. Kupili smo zemlju i sve sagradili. Mislio sam u jednom trenutku da ću se potpuno tamo preseliti i da ću se profesionalno baviti ribolovom, ali sada mislim da bi to bila pogrešna odluka. Bilo bi mi dosadno. Otišao bih u autizam. Meni je bog dao dar i ja sam dužan da ga delim i da mu tako za taj dar vratim – kazao je glumac.

Iako u prirodi uživa, raduje se svaki put i kada dolazi u Beograd.

 

Dođem uvek dan pred predstavu i mnogo se radujem. Što ću igrati u pozorištu, videti se sa prijateljima. Ali, radujem se i kada se vraćam natrag. Beograd nije isti grad u odnosu na onaj koji ja poznajem. Živimo u haotičnom vremenu – kazao je poznati glumac na K1.

 

Bonus video:

Glumac ispričao anegdotu sa Mandom 

 

makonda-tracker