DUGE NOGE U PRVOM PLANU

Vratila se u Srbiju, pa sve oduševila IZAZOVNIM AUTFITOM: Jelisaveta Orašanin lepršavom mini-haljinom očarala Beograd

0

Istovremeno elegantna, trendi i takva, da od nje zastaje dah 

jelisaveta orašanin
jelisaveta orašaninfoto: Marija Mladjen/ATAImages

Glumica Jelisaveta Orašanin nedavno se sa porodicom vratila iz Italije u kojoj je provela nekoliko godina. Ona se danas pojavila na proslavi koja je upriličena uoči 500. izvodjenja predstave Hotel 88 u jednom beogradskom hotelu.

 

Pažnju svih prisutnih privukao je njen smeo stajling, a samo retki su mogli da sklone pogled sa njenih dugih, kao izvajanih nogu.

 

Ova predstava postigla je ogroman uspeh, a glumačka ekipa odlučila je da taj uspeh proslavi. Osim Jelisavete na događaju su bili i drugi glumci, među kojima je bila lepa Anđela Jovanović, Tamara Krcunović, kao i muški članovi ekipe.

 

 

Jelisaveta je svu pažnju okupljenih novinara zaokupila pojavivši se u prelepoj mini crnoj haljini sa crvenim cvetnim detaljima, koja je imala mali crveni kaiš ispod grudi.

 

Haljina je bila moderno kroja, a crni til je davao posebnu dozu elegancije. Celu kombinaciju upotpunila je zelenim ultramodernim papučama sa vrtoglavo viskom širokom petom, koje su učinile  da njena figura izgleda još izduženije i lepše.

 

1 / 5 Foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

Od nakita je nosila jednostavne i neupadljive komade, sat, narukvicu, nanogicu i minđuše u boji zlata. Kosu je vežala u neobavezan rep i time ceo stajling učinila trendi. 

 

Čini se da je još jednom Jelisaveta uspela da održi lekciju iz stila i da učini da u narednim danima mnoge trendseterke pokušaju da iskopiraju ovo njeno supermoderno izdanje.

 

Bonus video:

 

Kako trenira Jelisaveta Orašanin?

 

 

makonda-tracker