Skarlet Johanson dobila zvezdu na Stazi slavnih

0
Američka glumica i zvezda trenutnog filmskog hita Osvetnici, pokazala je svoje oduševljenje nakon što je dobila zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih.
Skarlet Johanson, foto Profimedia
Skarlet Johanson, foto Profimedia

Dvadesetsedmogodišnja glumica zablistala je na ceremoniji otkrivanja zvezde, gde je u svojim Louboutin cipelama ponosno prošetala crvenim tepihom, ne skrivajući oduševljenje zbog ovog, kako kaže, dirljivog događaja.

- Kada sam saznala da ću dobiti zvezu, bilo mi je jasno da sam uspela. Šta god sam uradila u životu, ostavila sam znak. Sada sam ovde, gde će moja porodica moći generacijama da me posećuje. Ovo je jedan veoma dirljiv poklon – rekla je lepa glumica.

Skarlet su iz publike bodrile majka Melani, baka Doroti i mlađa sestra Fenan, kojima se zahvalila na stalnoj inspiraciji da postane snažna, moderna i nezavisna žena, a društvo na crvenom tepihu pravio joj je kolega iz filma Osvetnici Džeremi Rener.

- Rad sa Skarlet na filmu Osvetnici bio je potpuni užas! Šest meseci me je ova devojka tukla, mojim samopouzdanjem brisala pod i gazila me u svakom smislu. Sada konačno ja mogu da zgazim njeno ime na zvezdi! – našalio se Rener.

Prva zvezda na holivudskoj Stazi slavnih dodeljena je 9. februara 1960. godine američkoj glumici Džoani Vudvard, nakon koje su svoj trag ostavile mnoge slavne ličnosti za njihov doprinos u industriji zabave. Skarletina zvezda je 2470. po redu.

Tijana Radovanović

makonda-tracker