oni su joj sve

Iza sebe ima DVA BRAKA, a njih TROJE su joj NAJVEĆI PONOS i RADOST: Evo kako izgledaju deca Maje Volk

0

Ponosna majka svojim najvećim uspehom smatra to što je decu uspela da izvede na pravi put 

LJUBAVNE PRIČE I DECA MAJE VOLK
LJUBAVNE PRIČE I DECA MAJE VOLK foto: Marina Lopičić

Poznata srpska spisateljica i presorka Maja Volk srpskoj javnosti je postala interesantna zbog mnogo raznih stvari, a zdrava hrana i zdrav način života samo je deo svega što je obeležilo njen život. 

 

Osim posla kojim se bavi, Maja je domaćim medijima interesantna i zbog svog privatnog života. Kako su mediji svojevremeno pisali, Maja se udavala dva puta. Nakon što je sa 21 godinom završila fakultet, nastavila je školovanje u Parizu, a prvog muža upoznala jeu Australiji.

 

- Dok sam pripremala magistarski rad moj drug Dobrica pozvao me je u Australiju da mu budem kuma. U Sidneju sam se, nešto kasnije, udala za australijskog saksofonistu Dereka. Ali, na venčanju u pravoslavnoj crkvi shvatila sam da je alkoholičar. Već tada sam znala da je to kraj braka, pa sam se razvela, praktično, pre nego što sam se venčala - ispričala je jednom prilikom spisateljica i scenaristkinja koja se ponovo udala kada je imala 30 godina.

 

 

Taj brak je trajao 16 godina i iz njega je Maja dobila troje dece,Teodoru, Milenu i Mihajla, na koje je danas preponosna.

 

- Verovala sam u porodicu, u ljubav, u stabilnost zajednice. I onda se sve to srušilo. Ostala sam sa troje dece u stanu uoči jedne Nove godine. Trebalo je započeti novi život, sve iz početka, a već sam bila premorena i istrošena - ispričala je za Kurir Maja koja je priznala da je razvod na nju delovao stimulativno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59)

 

- Zvao se Miroslav Živković. Govorim o njemu u prošlom vremenu zato što je on za mene bivši. Jednog dana mi je samo rekao: 'Mi smo dva sveta'. I otišao. Taj razvod je na mene delovao stimulativno. To je bio najbolji događaj u mom životu. Tada sam pripremila drugi doktorat 'Dramaturgija modernog američkog filma', koji je objavljen kao knjiga - rekla je Maja.

 

Iako nije imala sreće u ljubavi, deca su nešto što joj niko nije mogao oduzeti. Maja povremeno na društvenim mrežama podeli po neku fotografiju s svojim naslednicima. Najstarija ćerka Milena je udata, a oprobala se u voditeljskom poslu. 

 

Na fotografiji iznad možete videti njenu najstariju ćerku Milenu, a na fotografiji ispod njenog sina Mikija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59)

 

Nakon tog braka ona nije odustala od ljubavi. Upoznala je Grka Nikosa Gusgunisa. Sve je išlo po planu, ljubav je cvetala, pričalo se da spremaju veridbu, ali onda se i to završilo pre nego što je i počelo. 

 

- Znam da on za sve koristi velike kese pseće hrane, i u 13 kesa je pokušao da spakuje sve – od fotografija, garderobe, do blendera i dehidratora. Hvala mu što mi je uštedeo i nerve i vreme da ja to sama uradim… Njegovi motivi su neobjašnjivi sa stanovišta zrele mentalno zdrave osobe, ali trebalo je da pretpostavim da je ovo moguće kod čoveka koji nema ni jednu jedinu ni uspomenu niti lepu reč za bilo koju žensku osobu s kojom je imao dužu vezu ili brak - bila je iskrna Maja, pa je dodala:

 

DECA MAJE VOLK, U SREDINI NJENA SREDNJA ĆERKA, LEVO STARIJA, DESNO SIN
DECA MAJE VOLK, U SREDINI NJENA SREDNJA ĆERKA, LEVO STARIJA, DESNO SIN foto: Instagram / mileena_generacijo

 

- Sećam se da, kad sam jednom pokušala o tome da razgovaram s njim, da sam pomislila : 'Bože, ovo i mene čeka – sve najgore kad se završi'. I tako je i bilo. Za njega sam ja sinonim za najveće zlo i umislio je da sam sve vreme tajno kovala plan da dovučem svoju porodicu kod njega i sve mu uzmem. Nažalost, kada takve fiks ideje uzmu maha, tu razum, argumenti, dokazi ništa ne mogu da promene.

 

S druge strane, ona ističe da od njeno troje dece, na baku najviše liči ćerka Milena.

 

Najstarije i najmlađe dete na neki način po rođenju imaju “status”, ali srednje je uvek u problemu. Zato je Milena još u detinjstvu razvila šarm ne bi li privukla pažnju. Nasledila je temperament od moje mame, glumice Mirjane Kodžić, i to je umela da koristi ‒ ispričala je Maja za HELLO!.

 

Bonus video:

Spisateljica sa modne piste 

 

makonda-tracker