preslatka

U prvom planu trudnički stomak, a ona BLISTA kao nikada: Kako izgleda supruga Ognjena Amidžića u 9. mesecu trudnoće?

0

Mina se u trudnoći uopšte nije promenila i svi su primetili da i dalje ima savršenu liniju 

MINA I OGNJEN AMIDŽIĆ USKORO POSTAJU RODITELJI
MINA I OGNJEN AMIDŽIĆ USKORO POSTAJU RODITELJI foto: Instagram / callmenaumi

Voditeljka Mina Naumović široj javnosti je postala poznata nakon što se saznalo da je u vezi sa kolegom Ognjenom Amidžićem. Ubrzo se saznalo i da je u drugom stanju, a sada je već u 9. mesecu trudnoće. 

 

Mina je oduvek vodila računa o svom izgledu, pa tu stavku nije zaboravila ni tokom trudnoće. Odabir kvalitetnih namirnica učinio je da Mina zadrži idealnu liniju iako se porođaj baš približio

 

Ona sitno broji do tog važnog dana, a nije odolela da svojim pratiocima ne pokaže kako izgleda u poodmakloj trudnoći. Mina se fotografisala u liftu, a potom je tu fotku podelila na drušetvenim mrežama. 

 

Ono što je moglo da se vidi jeste to da je Mina dobila samo stomak, a da na drugim delovima tela gotovo da nema nikakve promene. Ona se zdravo hrani, jer želi da sačuva liniju, ali i da svojoj bebi obezbedi obilje zdravih nutrijenata koje dobija dok je u njenom stomaku. 

 

MINA NAUMOVIĆ BLISTA U 9. MESECU TRUDNOĆE
MINA NAUMOVIĆ BLISTA U 9. MESECU TRUDNOĆE foto: Instagram / callmenaumi

Izgleda da je upravo to, uz bavljenje umerenom fizičkom aktivnošću, dobitna kombinacija za svaku trudnicu, koja ne želi da dobije veliki višak kilograma tokom trudnoće. 

 

Bonus video:

Kako izgleda stomak mame koja je rodila trojke?

 

makonda-tracker