DRUGI BRAK

Razlika od 2 DECENIJE im ne smeta: Husa se pojavio sa 25 godina mlađom suprugom i svi su gledali SAMO U NJU

1

Nakon razvoda pronašao je novu ljubav, kraj koleginice, pevačice Andree Došen 

HUSA LJUBI 25 GODINA MLAĐU ANDREU
HUSA LJUBI 25 GODINA MLAĐU ANDREU foto: Antonio Ahel/ATAImages

Husein Alijević Husa, nekadašnji frontmen dens grupe "Bit Strit" danas je glavna tema pisanja svih srpskih medija nakon što je održana konferencija za medije povodom premijere filma "Nedelja".

 

Ovaj film govori o našem čuvenom pevaču Džeju Ramadanovskom, a priliku da se u ulozi glumca dokaže glumeći nikog drugog do glavni lik, Džeja, dobio je Husein Alijević Husa.

 

On se na ovom događaju pojavio u društvu 25 godina mlađe izabranice, Andree, a budući da je ona veoma atraktivna i lepa ne čudi što je ukrala svu medijsku pažnju.

 

 

Iako je imao poprilično buran život, o njemu je Husa retko kada govorio u javnosti. Ipak, ono što se zna jeste činjenica da se razveo se od dugogodišnje partnerke Dušanke Dekić Bebe sa kojom je činio grupu "Beat Street" i sa kojom ima ćerku.

 

Nakon razvoda od od Bebe, Husa se zaljubio u devojku koja je dve decenije mlađa od njega. Spojila ih je zajednička ljubav prema muzici, jer je i Andrea Došen pevačica.

 

 

Uprkos razlici u godini, Husa kaža da njih dvoje savršeno funkcionišu. 

Njih dvoje dobili su ćerku, a Andrea je jednom prilikom ispričala da je đuskala uz Husu kada je bila mala, te da su se prvi put upoznali 2017. godine.

 

- Ja zaista nisam znala koje on kada smo se upoznali. Prvi put mu ni ime nisam zapamtila. Znala sam ja pesmu 'Opsesija', uz nju sam đuskala kao klinka na ekskurziji, ali nisam znala ni ko je Husa, kao ni da je pevač. Tek kasnije sam saznala ko je zapravo on.

 

Kako su njih dvoje izgledali na konferenciji za medije pogledajte u galeriji koja sledi (Husina supruga ima dugu plavu kosu, crno odelo i belu majicu) 

 

1 / 6 Foto: ATA Images / Antonio Ahel

 

makonda-tracker