NEVEROVATNA SLIČNOST

Veštačka inteligencija pokazala kako bi POZNATI izgledali da su suprotan pol: Džordž Kluni je ZAPREPASTIO SVE

0

Od kako se pojavila, AI izaziva veliko interesovanje među ljudima, a transformacije poznatih su posebno zanimljive 

foto: BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia
foto: BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Veštačka inteligencija (AI) postala je tema o kojoj se svakodnevno polemiše. Put kroz budućnost nešto je što intrigira javnost, a poznate ličnosti i njihov izgled kroz vreme, dozvolio nam je da donekle zavirimo u budućnost.

 

Tako smo nedavno imali priliku da vidimo kako će u budućnosti izgledati članovi kraljevske porodice. Nakon što smo videli kako će izgledati princ Džordž, princeza Šarloti i drugi, AI se poigrala izgledima drugih poznatih ličnosti.

 

 

Možda nisu u pitanju članovi kraljevske porodice i osobe plave krvi, ali su definitivno izazvali oduševljenje i dobro zabavili javnosti.

 

Ovog puta nismo išli na proputovanje kroz vreme, već kroz polove. Poznate ličnosti su prikazane u suprotnom od onog kog jesu. 

 

U videu se prikazuju Majkl Bi Džordan, Lebron Džejms, Kristijano Ronaldo, Selena Gomez, Bijonse, Džesika Alba, Džeki Čen, Denzel Vošington, Džrodž Kluni i mnogi drugi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Planet AI (@planet.ai_)

 

Čini se da je AI bila veoma naklonjena ovim poznatim ličnosti. Muškarci kao žene su veoma lepi, a izgled Džordža Klunija je sve zaprepastio.

 

Poznati glumac je na fotografiji veoma sličan svojoj supruzi, Amal Kluni, a možda je ovo dokaz one tvrdnje, koja se često može čuti, da ljudi nakon mnogo godina zajedničkog života počnu da liče jedni na druge. 

 

Leonardo Dikaprio kao žena je fatalno lep što kažu i na Instagramu gde je očarao svojim izgledom.

 

Bonus video:

 

Da li će i sveštenike zameniti veštačka inteligencija? 

 

makonda-tracker