nije očekivala

"Na crvenom tepihu, u 11 izjutra!" Pevačica optužila medije da su je AUTOVALI i otkrila ko je zaista privlači

0

Nakon što je muzička zvezda maltene pritisnuta da priča o privatnim stvarima pred kamerama, ona je odlučila da se oglasi na Instagramu

Bili Ajliš na Met gali
Bili Ajliš na Met galifoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Američka pevačica Bili Ajliš (21) pre nekoliko dana našla se u centru pažnje svetske javnosti jer je u intervjuu za Variety nagovestila da je privlače žene, ali nije eksplicitno rekla da je gej.


Nikada se nisam osećala kao da mogu da se povežem previše s devojkama. Mnogo ih volim. Volim ih kao ljude. Privlače me kao ljudi. Zaista me privlače – izjavila je Bili, što je bio šlagvort za novinarku istog lista da joj na ceremoniji dodele priznanja u organizaciji ovog magazina postavi vrlo direktno pitanje.

Ona je pitala Bili da li namerava da se izjasni kao pripadnica LGBT+ populacije, na šta je pevačica rekla:


 Mislila sam da je očigledno, na neki način... Nisam shvatala da ljudi ne znaju. Videla sam članak i pomislila "Oh, izgleda da sam se danas 'autovala'. Ali to mi je uzbudljivo... Kul je što znaju.

Ipak, muzičarka je izgledala kao da joj je veoma neprijatno, a tema njene seksualnosti se proširila društvenim mrežama, pa nije iznenađujuće što se Bili Ajliš uskoro na nju oglasila i na Instagramu.


Hvala, Variety, na mojoj nagradi i na tome što ste me "autovali" na crvenom tepihu u 11 sati umesto da preičate o bilo čemu drugom što je važno – poručila je pevačica. – Dopadaju mi se i momci i devojke, ostavite me na miru, molim vas, bukvalno, koga briga?!

 

Bili Ajliš ima tek 21 godinu, a već je jedno od najvećih imena u svetu muzike
Bili Ajliš ima tek 21 godinu, a već je jedno od najvećih imena u svetu muzikefoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Bili Ajliš je, inače, od pomenutog časopisa dobila nagradu za filmsku pesmu godine, zajedno s bratom Fineasom, a u pitanju je numera What Was I Made For, rađena za ovogodišnji hit Barbie.

 

 

BONUS VIDEO

Predrag Azdejković o problemima LGBT zajednice: Želim da se oženim, nas niko ne pita zašto šetamo

 

makonda-tracker