zanosna

Autfit za smelije trudnice: Naša lepa manekenka zablistala u magičnoj plavoj haljini u osmom mesecu trdunoće

0

Jedna od naših najlepših manekenki je sve oduševila izgledom i autfitom u poodomakloj fazi trudnoće. 

Dejana Živković izlazi iz porodilišta sa svojim partnerom
Dejana Živković izlazi iz porodilišta sa svojim partnerom foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naša poznata manekenka Dejana Živković trenutno uživa u osmom mesecu trudnoće, a uz to što uskoro očekuje prinovu imala je još jedan razlog za slavlje. Svoj rođendan i to 31. po redu. 

 

- Još jedna godina, sada 31. rođendan, još jedan blagoslov, i još jedno čudo na putu! Dva puta više razloga za slavlje - napisala je lepa menekenka na svom Instagram profilu tim povodom.

 

Ona je takođe i objavila nekoliko svojih fotografija, a fanovi su bili oduševljeni i njenim autfitom i njenim izgledom u trudnoći 

 

Dejana je za ovu posebnu priliku odabrala usku, plavu haljinu, koja je do izražaja dovela njen trudnički stomak.

 

Haljina nije imala rukave, a gornji deo bio je prilično interesantan, pošto je imao jedan specijalan detalj oko vrata. 

Živkovićeva je sliakala i lep buket ruža koje je dobila kao rođendanski poklon, a intimno slavlje rođendana se desilo na večeri u jednom restoranu. 

 

 Dejana već ima jedno dete, sina Lava, sa svojim partnerom Filipom Simovićem.  A ranije je pričala kako oseća da je majčinstvo potpuno promenilo.

 

1 / 5 Foto: Dejana Živković / Instagram

- Majčinstvo me je promenilo za 180 stepeni pokazalo mi je šta su prave vrednosti, uozbiljila sam se, pronašla sam se konačno. Ne mogu da se setim kakva sam ranije bila pre deteta. Ovo je jedan miran porodičan život, pun ljubavi, sreće i spokoja, to je zapravo poenta života - rekla je Dejana. 

Kako kaže, sin vremenom sve više lili na nju. 

 

- Postala sam majka kad sam želela i spremna sam bila za ovu ulogu. Što je stariji više liči na mene. Lav je prioritet i ne žalim ni dinara da dajem za njega - izjavila je manekenka - rekla je manekenka za "Blic".

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker