PORODIČNA FOTOGRAFIJA

Njega svi dobro znate, a one su NJEGOV PONOS: Dr Filgud blista između ŽENE i ĆERKE - svi se dive kakve su LEPOTICE

0

Jedan od najpoznatijih nutricionista i trenera živi sa dve lepotice koje mame poglede gde god se pojave 

foto:  Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša Plećević poznatiji kao Doktor Filgud, trener i nutricionista, dobro je poznat javnosti, ali retko kada imamo priliku da ga u javnosti vidimo sa porodicom. 

 

On je godinama u skladnom braku sa suprugom Tamarom, koja ne voli javno eksponiranje. Ipak, nedavno su se zajedno pojavili na jednom prestoničkom događaju i Tamarina pojava odmah je privukla pažnju.

 

Osim nje, društvo im je pravila i njihova ćerka Tara, koja je izrasla u prelepu mladu devojku. Budući da žive sa poznatim trenerom ne iznanađuje što su obe prezgodne, a lepota je nešto što ih obe krasi.

 

 

Saša i Tamara godinama su u skladnom braku u kome su dobili ćerku Taru i sina Andreja. 

 

Doktor, koji propagira zdrav život, regulisanu ishranu, treninge, a poznat je i po tome što stalno ukazuje na četiri bele smrti: belo brašno, šećer, so i masnu hranu, odabrao je nešto drugačiji put u građenju karijere, koji se sastoji isključivo iz samostalne promocije i promocije njegovog rada bez uplitanja najmilijih.

 

DOKTOR FILGUD U DRUŠTVU SUPRUGE I ĆERKE
DOKTOR FILGUD U DRUŠTVU SUPRUGE I ĆERKE foto: A.H./ATAImages

Budući da doktor Filgud insistira na adekvatnim dijetama i treninzima, i da se lično time striktno vodi svi se godinama unazad pitaju da li je istovetan stil života prihvatila i njegova porodica, tačnije supruga. Sigurni smo da i ona izbegava četiri bele smrti, vežba li svakodnevno i samim tim i da li pod uticajem supruga ima manekensku građu.

 

Bonus video:

 

Dr Filgud o autofagiji 

 

 

makonda-tracker