Majk Tajson: Napravio sam dete zatvorskoj službenici

1
Bokserska legenda i osuđivani silovatelj Majk Tajson tvrdi da je tokom boravka u zartvoru napravio dete jednoj zatvorskoj službenici.
Majk Tajson, foto: Profimedia
Majk Tajson, foto: Profimedia

Tokom emisije emitovane na kanalu ESPN, na pitanje voditelja šta je u svom životu sakrio od javnosti, Majk je odgovorio:

-Nikada pre nisam pričao o tome da je jedna zatvorska službenica zatrudnela sa mnom dok sam bio u zatvoru. Znate, iza rešetaka se dešavaju razne stvari. Nikada nije rodila, ali mi nije poznato da li je abortirala ili je imala spontani pobačaj – priznao je bokser, ali nije precizirao kada se to tačno dogodilo, jer je više puta bio u zatvoru.

Tajson je imao problematično detinjstvo – do trinaeste godine ja čak 32 puta bio hapšen, a od takvog života ga je, bar delimično, izvukao boks.

Majk je nedavno progovorio i o trenutku kada je, kako kaže, dotakao dno života i u hotelskoj sobi pod dejstvom alkohola i droga, fizički maltretirao prostitutke.

-Istovremeno sam šmrkao kokain, intravenozno uzimao morfijum, pio vijagru i konjak i pušio marihuanu. Gledao sam tih sedam prostitutki i postao paranoičan. U mene kao da je tada ušao đavo. Umislio sam da hoće da me opljačkaju i da mi uzmu dušu. Nasrnuo sam na njih, izudarao ih, izvređao i isterao iz hotela – priseća se bivši svetski prvak u boksu.

Nakon tog incidenta se pokajao, dobrovoljno otišao na lečenje i zakleo se da više neće živeti takvim životom. Po okončanju profesionalne bokserske karijere posvetio se biznisu, a u poslednje vreme se bavi i glumom.

Tijana Radovanović

makonda-tracker