OD muža NI TRAGA NI GLASA

Čini se da joj Teo nije nedostajao: Jelisaveta Orašanin u SMELOM izdanju proslavila rođendan, evo s kim se PROVODILA

2

Jelisaveta je uzburkala društvene mreže provodkativnim izdanjem, a nema ko se nije zapitao zašto suprug nije sa njom

JELISAVETA PROSLAVILA 35. ROĐENDAN
JELISAVETA PROSLAVILA 35. ROĐENDAN foto: Instagram / Jagodenamagli

Jedna od trenutno najpopularnijih mladih srpskih glumica Jelisaveta Orašanin proslavila je svoj 35. rođendan, odmah nakon što je podelila lepe vesti i pokazala kako sa svojom majkom proslavlja njen rođendan.

 

Glumica je veoma aktivna na društvenim mrežama, pa nije bilo teško videti da je uživala u ovom važnom danu svim čulima. Na osnovu fotografija koje je podelila na Instagramu mogli smo da vidimo i s kim se provodila.

 

 

Proslava je upriličena u jednom poznatom beogradskom restoranu, a lepoj glumici su društvo pravile njene najbolje drugarice. Ipak, mnogi su očekivali da će se i njen suprug, Miloš Teodosić pojaviti u nekom trenutku, ali se čini da je ovo veče bilo rezervisano samo za ženski deo društva.

 

Jelisaveta je ovo veče dočekala u savršenom raspoloženju. Za ovu specijalnu priliku ona je obukla kratku, provokativnu haljinu sa velikim dekolteom, a nema ko nije primetio da blista.

 

 

Tokom cele večeri devojke su uživale, đuskale i pevale, a čini se da Jelisaveti nije nedostajalo prisustvo supruga. Razlog zašto Teo nije bio deo proslave ostaje misterija, a Jelisaveta će sigurono pronaći način da i sa njim u krugu porodice proslavi ovaj važan i veliki dan za nju. 

 

Bonus video:

 

Jelisaveta u izazovnom izdanju 

 

makonda-tracker