iznenađenje

Još jedna poznata Srpkinja došla da podrži Prijovićku: Dok Aleksandra peva, ona se zabavlja sa Filipom Živojinovićem

0

U prvim redovima oni najdraži, a mnogi se pitaju odakle ona u Nišu 

FILIP JE UŽIVAO NA ŽENINOM KONCERTU SA JELENOM BALAŠEVIĆ
FILIP JE UŽIVAO NA ŽENINOM KONCERTU SA JELENOM BALAŠEVIĆ foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Jedna od trenutno najpoznatijih pevačica u regionu, Aleksandra Prijović održala je večeras drugi po redu koncert u hali Čari u Nišu. S nestrpljenjem su Nišlije isčekivale da Aleksandra izađe na binu, a onda je počela žurka koja se pamti.

 

U prvim redovima, kao podrška i najveći oslonac bio je njen suprug Filip Živojinović. Njemu su na koncertima često društvo pravile brojne poznate ličnosti, od Jelene i Novaka Đokovića, do brojnih drugih Aleksandrinih kolega.

 

 

Ipak, večerašnja gošća iznenadila je mnoge. U pitanju je bila Jelena Balašević, ćerka našeg poznatog preminulog pevača Đorđa Balaševića. 

 

Ona je sedela u blizini Filipa i čini se da su oboje bili odlično raspoloženi, a ništa drugo se ne može ni očekivati kada su nastupi Aleksandre Prijović u pitanju. 

 

JELENA BALAŠEVIĆ NA KONCERTU ALEKSANDRE PRIJOVIĆ
JELENA BALAŠEVIĆ NA KONCERTU ALEKSANDRE PRIJOVIĆ foto: Dragan Kadić

 

Zajedno sa ostatkom publike oni su uživali u koncertu, ali mnogi su se začudili odakle Jelena u Nišu. Iako nije poznato da li je Jelena specijalno zbog koncerta doputovala u Niš ili je joj je ovaj grad iz nekog drugog razloga bio primamljiv, jedno je sigurno  - ludo su se zabavili.

 

 

makonda-tracker