preslatki

Iz svakog njihovog pogled i dodira zračila je LJUBAV: Pavle Mensur i poznata voditeljka blistaju na crvenom tepihu

0

Mladi zaljubljeni par nije odoleo, a da svima ne pokaže koliko se vole 

PAVLE MENSUR UŽIVA SA LEPOM VODITELJKOM
PAVLE MENSUR UŽIVA SA LEPOM VODITELJKOM foto: F.S./ATAImages

Popularni mladi glumac Pavle Mensur nedavno je verio svoju devojku, voditeljku Nastasiju Stošić. On joj je u septembru stavio verenički prsten na ruku, što je ona odmah podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

 

Njih dvoje su se sinoć zajedno pojavili na jednom prestoničkom događaju držeći se za ruke i ponosno pokazujući svoju ljubav pred svim okupljenim ljudima.

 

 

Oni su pozirali na crvenom tepihu držeći se za ruke, a Nastasija ga je sve vreme zaljubljeno gledala, što je uhvatio i objektiv kamere. 

 

Nastasija se ovog puta odlučila za savršenu džins komebinaciju, dok je Pavle bio veoma elegantan u braon odelu modernog kroja. Voditeljka je svoju kombinaciju upotpunila upečatljivim crvenim ružem, a kosu je pokupila u punđu, koja je najtrendi frizura godinama.

 

1 / 5 Foto: F.S./ATAImages

 

Da podsetimo, Pavle je krajem septembra ove godine odlučio da veri voditeljku, kupio je prsten, a ona je oduševljeno pristala. Nije se libila, a da svoju sreću ne podeli sa pratiocima, pa je uz fotografiju prelepog vereničkog prstena stajao opis:

 

- Ova devojčica u duši još uvek ne zna šta ju je snašlo, pa stidljivo ima nešto da vam kaže. Kao neko ko je izuzetno glasan i brbljiv, prvi put u životu sam osetila potrebu da o svojoj sreći ćutim, da je grlim što jače svakog dana, i volim najviše što mogu, ali ja sam verena.

 

Bonus video:

 

Pavle Mensur o glumačkim izazovima 

 

makonda-tracker