preslatki

Bili su 2 godine u vezi, a onda je naišla lepa pevačica: Znate li kojeg našeg glumca je ludo volela Ivana Zečević?

0

Njihova ljubavna priča je bila iskrena, mladalačka, ali nije potrajala 

Ivana Zečević je bila 2 godine u vezi sa kolegom
Ivana Zečević je bila 2 godine u vezi sa kolegom foto: A.H./ATAImages

Mlada glumica Ivana Zečević publici se predstavila ulogama u serijama koje je publika oberučke prihvatila.

 

Svoje glumačko umeće pokazala je u serijama "Grupa" i "U klinču", a domaća publika sada je u prilici da je vidi i u ulozi Tee u nastavku kultnog filma "Munje".

 

Osim zbog uloga koje su joj savršeno legle Ivana je u jednom trenutku javnosti postala interesantna i zbog ljubavi sa kolegom, Pavlom Mensurom.

 

 

Njihova iskrena ljubavna priča trajala je dve godine. Dovoljno im je bilo samo da su zajedno, drugo ništa nisu tražili. Kako su mediji pisali, Ivana i Pavle su živeli zajedno u malom studentskom stanu i nisu marili za priče.

 

- Volimo da trošimo pare na dobru klopu, ali sve je isto kao i ranije - rekla je mlada glumica pre nekoliko meseci.

 

Uživali su u svakom trenutku provedenom zajedno, ali se čini da su bili premladi da bi ta ljubav bila ona koja je za ceo život. Njihovi putevi su se nakon 2 godine razišli i svako je potražio sreću na drugoj strani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ivana___zecevic

 

Pavle je upoznao lepu pevačicu grupe "Hurricane" Kseniju Knežević s kojom je uplovio u vezu, a Ivana se posvetila glumi i o svom privatnom životu nije govorila. 

 

Veza sa Ksenijom takođe nije opstala, već je mladi glumac Pavle Mensur sreću potražio pored lepe voditeljke Nastasije Stošić, s kojom se nedavno verio.

 

Ivana nije govorila o ljubavima i privatnom životu javno, pa nije poznato da li je i ona pronašla novog emotivnog partnera ili uživa u samoći i trudi se da život živi punim plućima. 

 

 

 

 

makonda-tracker