gledamo i prepisujemo

Ovo je najvažnija MODNA LEKCIJA za jesen: Stil Marije Tarlać na premijeri filma "Heroji Halijarda" je čista INSPIRACIJA

6

Modna dizajnerka pojavila se na sinoćnoj filmskoj premijeri u komadu kakav svaka žena treba da ima u garderoberu – tako je efektan, a tako praktičan!

Boško Jakovljević i Marija Tarlać na premijeri filma 'Heroji Halijarda'
Boško Jakovljević i Marija Tarlać na premijeri filma "Heroji Halijarda"foto: Antonio Ahel/ATA Images

U Beogradu je sinoć održana premijera filma "Heroji Halijarda", režisera Radoša Bajića, na kojoj smo videli veliki broj poznatih ličnosti.


Crvenim tepihom su prošetale glavne zvezde filma, a potom se ekipa poklonila publici u punoj sali, na čelu sa Žarkom Lauševićem.


U gledalištu je bilo mnogo poznatih lica, uključujući Gordana Kičića, Ivanu Dudić i mnoge druge, a jedna od najzapaženijih bila je Marija Tarlać, nekada poznata voditeljka i manekenka, a danas istaknuta modna dizajnerka.

 

Marija je za ovu priliku odabrala business casual modno izdanje: duboke farmerke od svetlog džinsa, obinnu belu majicu zatvorenog okovratnika i komad kakav definitivno treba da se nađe u garderoberu svake žene – statement blejzer.

 

Boško Jakovljević i Marija Tarlać na premijeri filma 'Heroji Halijarda'
Boško Jakovljević i Marija Tarlać na premijeri filma "Heroji Halijarda"foto: Antonio Ahel/ATA Images

Kreatorka se pojavila u modelu ravnog kroja i dugih revera, sakou klasičnog dizajna koji se lako uklapa u svaki stil i izgleda sjajno u kombinaciji s manje ili više elegantnim pantalonama, suknjama i haljinama.

 

Ono što izdvaja ovaj blejzer svakako je njegov dezen, a Marija je odabrala model ukrašen efektnim crvenim šarama.

 

Ona, inače, obožava da "pojača" svoj stajling ovakvim komadima, a u galeriji se podsetite još nekih takvih modnih izdanja.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Šta je statement blejzer?


Kvalitetno krojen sako je apsolutni must have u ženskom garderoberu u svakoj sezoni, mada ponajviše u prelazno doba godine, a jednostavni i prevaziđeni modeli sve češće se zamenjuju komadima koji se izdvajaju i naglašavaju kompletan look dajući mu sasvim novu crtu.


Uglavnom se to postiže nošenjem blejzera efektnog printa ili upečatljive boje, obično u neonskim i jarkim nijansama, ali da bi neki odevni predmet ostavio utisak i izdvojio se možete iskoristiti i dužinu, siluetu, oblik revera... bilo šta što ga čini komadom koji privlači pažnju.


Najbolje od svega je što se oni vrlo lako kombinuju i obično su izuzetno praktični, pa vas iz mase mogu izdvojiti i ako ih nosite s klasičnim crnim poslovnim pantalonama i ukoliko ste raspoloženi za farmerke.

 

Efekat je jednako moćan u spoju s mini-suknjom, a u pitanju je komad na koji ne treba štedeti novac!

 

BONUS VIDEO

Sako od tvida o kom se priča

 

makonda-tracker