ko jaje jajetu

5 godina je mlađa od njega, ima porodicu i mnogi kažu da veoma LIČE: Ovo je Anja, ROĐENA SESTRA glumca Vikotora Savića

0

Zahvaljujući društvenim mrežama možemo da vidimo kako izgleda žena koju Viktor Savić naprosto obožava 

Sestra Viktora Savića je prava lepotica
Sestra Viktora Savića je prava lepotica foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naš poznati glumac Viktor Savić od rane mladosti je postao lice koje izaziva pažnju, ne samo zbog glumačkog talenta, već i zbog interesantnog privatnog 

života. 

 

Povezivali su ga sa brojnim koleginicama, glumicama, a on o privatnom životu često nije želeo da govori. Ipak, neke od stvari mogli smo da vidimo zahvaljujući društvenim mrežama.

 

Na Instagramu jednom prilikom osvanula je porodična fotografija Viktora i njegove pet godina mlađe sestre sa njenim sinom. Njih troje su zagrljeni, sa velikim osmehom na licu pozirali ispred kamere telefona i tada su svi primetili da Viktor i njegova sestra i te kako liče.

 

 

Onda su se mnogi zapitali i ko je on i čime se bavi. Anja Savić se ne bavi javnim poslom i za razliku od glumca, koji je medijski vrlo eksponiran, živi mirnim porodičnim životom.

 

U dugogodišnjem je skladnom braku sa fitnes trenerom i gostujućim profesorom na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje Markom Mažarom i ima dva sina Mihajla i Lazara.

 

Anja je veoma lepa i atraktivna, pa ne iznenađuje što često dobija brojne komplimente na račun svog izgleda.

 

Viktor sa sestrom i sestrićem
Viktor sa sestrom i sestrićem foto: Instagram / _njezz_

 

Viktor i Anja su odrasli na Banovom Brdu, gde i sada žive i vrlo su vezani jedno za drugo. U njihovoj porodici se podrazumeva da se praznici provode u krugu porodice, a Mihajlo i Lazar s nestrpljenjem isčekuju svaki novi dolazak ujaka.

 

Viktor ih često uzme, povede u šetnju, a neretko završe na Košutnjaku, baveći se sportom, trčeći, igrajući se, a tokom zime im je omiljena aktivnost sankanje i skijanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktor Savic (@_njezz_)

 

Viktor i Anja su veoma bliski, među njima nema tajni, a svoje nestašluke i dogodovštine iz detinjstva često prepričavaju svojim prijateljima.

 

U razgovoru za medije glumac se svojevrmeno našalio da su mu glavu i delove tela ušivali sigurno deset, možda čak i petnaest puta, ali da su te rane više "bolele" njegove roditelje nego njega.

 

Bonus video:

 

Sestra Duška Tošića bila na koncertu JK

 

 

makonda-tracker