burno

VLADA IZRAELA se obratila Điđi Hadid: Manekenka palestinskog porekla na meti OSUDE zbog reakcije na bliskoistočni sukob

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Jaa

17-10-2023 00:05h
Ko se bavi poslom kao ona, ne moze da bude nacionalista. Njeno razmisljanje i izjava su sasvim u redu. Medjutim, nije vreme za takve izjave. Velika se krv prolila i momentalno njena izjava nije bas pogodna. Bolje joj je bilo da cuti, ako vec ne moze da pomogne svom narodu. Nije to Srbija pa da mozes da sedis u parlamentu, dobijas platu i da svakodnevno pljujes po Srbiji i svemu sto je Srpsko.

bedno

17-10-2023 03:20h
. . . Spinovanje Izraela. Manekenka je u pravu i podržavam njen stav. A kad Izrael prestane da ubija palestinske bebe i debu, i njihova će biti bezbedna. Izraelci su agresivni jer ih štiti Amerika i čude se što ih ostatak sveta osudjuje.

E

17-10-2023 17:28h
Ostavite ove devojke na miru.Nista lose nije rekla i sta vi ocekujete da bude protiv svog naroda i svoje zemlje.
Podrska za Palestinu!👍
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: