nekada davno

Kako je prošao susret Filipa Živojinovića i princeze Dajane? Boba je Prijinog muža upoznao sa Ledi Di

0

Filip Živojinović se zbunio kad je upoznao princez Dajanu, kaže njegov otac Slobodan Boba Živojinović. 

Slobodan Boba Živojinović kaže da je njegov sin Filip princeze tada zamišlajo kao iz bajki, pa je bio malo zbunjen prilikom susreta sa princezom Dajanom
Slobodan Boba Živojinović kaže da je njegov sin Filip princeze tada zamišlajo kao iz bajki, pa je bio malo zbunjen prilikom susreta sa princezom Dajanom foto: Antonio Ahel/ATA Images, Philippe Ledru / akg-images / Profimedia

Slobodan Boba Živojinović je svojevremeno bio veoma uspešan teniser. Kao takav, učestvovao je na najvećim svetskim turnirima u ovom sportu. 

 

To je mužu Lepe Brene donelo priliku da upozna čuvenu princezu Dajanu. Kako je sam rekao, Ledi Di ga je potpuno oduševila. 

 

- Nedelju dana pre „Vimbldona“ 1987. godine održan je humanitarni meč pod njenim pokroviteljstvom. Bio sam jedan od učesnika, pored još nekoliko poznatih tenisera. Tada sam upoznao Lejdi Dajanu. U prvom razgovoru pitala me je da li sam ja onaj teniser koji ima najjači servis." - rekao je Boba.

 

Boba Živojinović je svog sina Filipa upoznao sa princeom Dajanom
Boba Živojinović je svog sina Filipa upoznao sa princeom Dajanom foto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

Otac Filpa Živojinovića je istakao da je Dajana izuzeteno volela da posećuje tenis, kao i da je jednom prilikom čak i navijala za njega. 

 

- Navijala je za mene sa tribina, iako je kraljevska porodica imala VIP ložu. Velika je stvar kad na meč dođe da te bodri osoba poput nje - seća se Boba. 

 

Boba je opisuje kao divnu ženu, koja je bia poptuno normalna osoba, što je neke, obzirom na njenu poziciju - malo iznenadilo. 

 

Filip Živojinoviž, muž Aleksandre Prijović, kao mali je imao prilike da upozna Ledi Di
Filip Živojinoviž, muž Aleksandre Prijović, kao mali je imao prilike da upozna Ledi Di foto: Zorana Jevtić

- Bila je predivna žena, njena veličina bila je u tome što je normalno komunicirala sa svima. Naši dugački razgovori svodili su se na priče o svakodnevnim stvarima i našoj deci - pričao je Boba. 

 

Filip Živojinovič, muž Aleksandre Prijović, često bio tema njihovih razgovora. isto kao i danas "nestašni" princ Hari. 

 

A Filip je čak imao prilike da i da upozna slavnu Ledi Di. 

 

- Filip je godište njenog mlađeg sina Harija, pa su nam uglavnom to bile teme. Filip ju je i upoznao. Kada sam mu rekao da je to princeza, ništa mu nije bilo jasno. On je, kao svako dete, princeze zamišljao poput likova iz bajki, u dugačkim raskošnim haljinama - otrkrio je Boba Živojinović.

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker