ljubavna čarolija

Romantičan poljubac na čamcu: Ćerka Branislava Lečića u vezi sa poznatim glumcem, koji zna da ĆUTI i ima dobar TAJMING

0

Ćerka našeg slavnog umetnika uživa u ljubavi sa kolegom koga je upoznala na snimanju serije. 

Vule i Ana
Vule i Ana foto: Ana Lečić Instagram

Mlada glumica Ana Lečić, ćerka Branislava Lečića, kupila je srca ljubitelja sedme umetnosti ulogom u seriji "Dug moru", gde je igrala sa Draganom Mićanovićem, Nadom Šargin i Bojanom Maljević. Takođe, gledali smo je i u Dari iz Jasenovca, a lepa Ana radi i na seriji "Državni službenik".

 

Kada su je pitali da bi volela da radi zajedno sa svojim ocem kaže da još ima vremena za to, ali ipak od njega može da računa na veliku pomoć.

 

- Nismo još o razmišljali o tome da igramo zajedno. Ima vremena. Ali razgovaramo naravno. Oboje smo u istoj branši. Kad imam neku dilemu obratim se njemu, takođe i on meni - rekla je Ana za Kurir jednom prilikom.

 

Mlada glumica igra butnovnicu Olgu u seriji Dug moru, čiji se život opasno zaokreće u trećoj sezoni, ali ta serija je takođe zaokrenula i Anin život. Naime, ona je na snimanju te serije upoznala crnogorskog kolegu Vuleta Markovića, sa kojim je u srećnoj vezi.

 

 

Ana je sada prvi put na Instagram okačila jedan poljubac sa Vuletom, a snimak je nastao dok se zaljubljeni par vozio čamcem na moru, verovatno u Crnoj Gori.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

 

Kako slika govori hiljadu reči- tako i njihovi osmesi jasno pokazuju da njihova ljubav cveta.

 

Inače, Vuleta su, pre nego što se saznalo za njihovu vezu, pitali šta misli o Ani. Možda se, kada sada analiziramo ovaj odgovor, već tada dalo naslutiti da tu ima nešto više od prijateljstva.

 

– Ana je divna, mlada, talentovana i za svoje godine iznenađujuće zrela glumica. Nekako smo kliknuli od starta, stekli obostrano poverenje i dostigli zavidan nivo zaigranosti, što se da osetiti-rekao je tada za Kurir Marković.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

 

A kada su ga pitali šta misli o ljubavi, opet je izneo interesantan stav. A nešto kasnije je pokazao da očigledno zna ćuti i da se igra.

 

- Dobar tajming, da znate da ćutite, da znate da se igrate i da imate sreće da je sretnete – rekao je za crnogorske medije Marković.

 

 

makonda-tracker