ZAUVEK U NJEGOVOM SRCU

"Samo za tebe, UVEK UZ TEBE: Suprug Katarine Grujić podelio emotivnu poruku nakon odluke da napusti Beograd

0

Uprkos tome što obožava klub u kom je proveo godine, fudbaler je rešio da krene dalje

Marko Gobeljić emotivnom porukom iznenadio sve
Marko Gobeljić emotivnom porukom iznenadio sve foto: Instagram / markogobeljic

Poznati fudbaler Marko Gobeljić mnogo puta do sad je pokazao da je odličan sportista i vrhunski profesionalac. Na terenu ga mnogi smatraju igračem koji može da igra na svim pozicijama, a njegova ljubav prema fudbalu je neosporna.

 

Od 2017. godine njegov tim je bila Crvena Zvezda, a sada je doneo odluku koja će mnoge njegove saigrače rastužiti. 

 

Naime, nakon 6 godina vrhunske igre Marko je odlučio da kaže zbogom timu za koji je dao i srce i dušu. Tim povodom oglasio se na društvenim mrežama gde je napisao emotivnu poruku koja je mnoge dirnula.

 

 

Hvala ti što si mi ostvarila dečački san. Hvala ti za svaku emociju koju sam doživeo sa tobom. Hvala ti što si me učinila jednim od najtrofejnijih igrača u istoriji kluba. Hvala ti što si me naučila kako se stvarno i iskreno voli jedan klub. Hvala ti za svaku od 233 utakmice koju sam proveo sa tobom na terenu. Hvala ti, Zvezdo ‒ napisao je Gobeljić na Instagramu, otkrivši da je emotivna poruka zapravo oproštajna.

 

‒ Želim svima da zahvalim na predivnih šest godina u klubu. Saigračima, trenerima, upravi, navijačima i svim zaposlenim u klubu! Hvala mojoj porodici koja je uvek bila uz mene. A za kraj bih ostavio ono što ja najviše volim, tu severnu tribinu što me je gurala uvek da dam sve od sebe i koja je uvek bila tu za mene. Hvala vam, Delije. Samo za tebe, uvek uz tebe!

 

 

Ipak, ovo nikako nije kraj njegove fudbalske karijere. Nakon odlaska iz Zvezde on će obući plavo-beli dres, budući da je potpisao za grčki klub Kifisija. To znači da se sa porodicom uskoro seli u Atinu.

 

Da podsetimo, on je u avgustu 2021. godine oženio našu poznatu pevačicu Katarinu Grujić. Par je već u decembru dobio prvo dete, naslednicu Katju, koja je učinila da njihov brak i ljubav postaju još lepši i jači. 

 

Bonus video:

 

Zašto se Katarina u javnosti uvek pojavljuje bez muža?

 

 

 

makonda-tracker