inspiracija mamama i trudnicama

"Stvari nisu više iste... Ja nisam ista, moj život nije isti": Hrvatska pevačica dane trudnoće provodi — u BOLNICI

0

Lepa hrvatska pevačica već neko vreme leži u bolnici na održavanju trudnoće, a javno je podelila svoju borbu

pevačica lana jurčević tokom svoje trudnoće prolazi kroz velika iskušenja
pevačica lana jurčević tokom svoje trudnoće prolazi kroz velika iskušenjafoto: Instagram/printscreen/lalana

Pevačica Lana Jurčević nedavno je na društvenim podelila da se trenutno nalazi u bolnici na održavanju trudnoće, kao i da trenutno prolazi kroz veoma izazovan period,.

 

Lepa Hrvatica već neko vreme leži u bolničkom krevetu, a u momentu kad je prvi put podelila svoju priču, priznala je da joj je za to trebalo 50 dana i 70 doza antibiotika, kao i "milion bockanja u vene koje više nisu imale snage".

 

Ipak, beba i "viši smisao" su joj zvezda vodilja na ovom putu, a sada je podelila poruke koje je dobila otkako je objavila da je u bolnici.

 

— Kad mi neko kaže: Zašto si objavila ove sve stvari, kad ne znaš ishod? A kad ga znaš? Ko ti išta garantuje u životu? Stalno radno mesto do kraja života? Partnera do kraja života? Uspešnu trudnoću, zdravo dete? Čiji život je PREDVIDIV? Milion nepoznanica nam je svaki dan na putu.. Ja ga negde u sebi osećam, intuicija mi to govori, a na kraju, biće kako bude... Stiglo mi je hiljadu poruka od žena, ali i isto toliko vaših komentara ispod objava i hvala svima na deljenju svoje najveće intime, ali i podrške... Mislim da nam svima koji smo u sličnoj situaciji, to jako puno znači. Hvala vam — započela je svoju objavu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

 

— Sedela sam danima po nekoliko sati u inboksu, svima koji su napisali svoje iskustvo ili priču, odgovorala sam im. To je najmanje što mogu sada da uradim. S obzirom na hrpu novog vremena koje sam dobila, možda ih više stavim na blog... i počnem da pišem neke stvari koje možda nisu za sve ovde, pa ni za instagram. Činjenica je da stvari više nisu iste, niti će biti.. Ja nisam ista, moj život nije isti. Neki novi putevi i raskrsnice se stvaraju. A neka zatvaraju — dodala je.

 

— Prvih nedelju dana sam samo ćutala dok sam pokušavala shvatiti što se događa, a kako je vreme odmicalo, nekoliko puta kad sam ostala sama u sobi, morala sam pevati da se "očistim".... Postoje te neke pesme koje baš jako volim i koje me rehabilituju. Nisam imala pojma da me neko čuje, ali kad sam dobila ovu prvu poruku, shvatim ispočetka koliko mi muzika znači. Nadam se da i vi mame imate nešto što volite i što vas smiruje ili ispunjava, kad zagusti — zaključila je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

 

Lana bebu, inače, čeka s dugogodišnjim partnerom Filipom Kratofilom.

 

Bonus video

Šta je najveći problem trudnica

 

makonda-tracker