(FOTO)

Kako da ODABERETE i SAVRŠENO UKLOPITE naočare za sunce? Marija Karan ima par ideja zbog kojih ćete ODMAH kupiti jedne

0

Marija Karan nas oduševljava na svakom koraku.

Marija Karan
Marija Karanfoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Poznata glumica Marija Karan je svoju karijeru počela da gradi u Americi, pa je tako poslednjih godina njena privatna adresa tamo, gde uživa sa svojim sinom Markom Leom.

 

Međutim, lepa glumica je osvojila publiku ne samo svojim talentom, već i neverovatnim osećajem za modu i stil. Već smo više puta skretali pažnju na Marijine upečatljive stajlinge, a sada je vreme i za modne dodatke koja ona nikako ne preskače.

 

Lepota je u detaljima, pa to pravilo poštuje i Marije, te tako nikad nijedna njena kombinacija nije bez bar malo nakita, a neretko ti detalji dominiraju i čine celokupno izdanje još boljim.

 

Ovog puta, ako malo bolje prelistate njen Instagram, zapazićete da su naočare za sunce jedan od njenih omiljenih dodataka. Naročito sada kada nam  se lepo vreme približava i vrlo lako možemo da kopiramo sve ono što nose poznati.

 

Marija je pozirala sa nekoliko različitih modela, pa tako od onih klasičnih, preko modernih i zagonetnih, pa sve do ekstrvagantnih koje će svačijem licu dati dodatnu dozu zavodljivosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

U nastavku pogledajte još neka Marijina izdanja u kojima naočare apsolutno dominiraju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

 

 

 

makonda-tracker