raskošno

Umesto belog - venčanica potpuno u njenom stilu: Supruga Darka Lazića otkrila u kakvom izdanju će izaći pred oltar

0

Pred zakonom su se venčali pre 8 meseci, a sad sledi slavlje za pamćenje 

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Poznati pevač Darko Lazić i njegova izabranica Katarina svoju ljubav krunisali su brakom pred samo nekoliko zvanica i kumovima 8. decembar 2022. godine. Tada su najvili da za avgust planiraju veliku svadbu, a ta želja im se i ostvarila.

 

Naime, Darko i Katarina će sutra napraviti veliku svečanost, na koju su pozvali oko 500 zvanica. Oni su želeli da sve svoje prijatelje pozovu da upriliče njihovo veliko slavlje, a uzbuđenje pred veliki dan je ogromno.

 

Kao što to biva, mlada je upriličila za svoje prijateljice devojačko veče, a deo onog što ih očekuje otkrila je u Instagram storiju na svom profilu. Ona je pokazala deo odeće, s natpisom "Mladin tim", u kojem će ona i njene drugarice provesti veče pred njen veliki dan.

 

 

Kaća nije želela da otkrije mnogo  toga, već je samo svojim pratiocima zagolicala maštu pokazavši deo venčanice. Ono što su svi odmah primetili jeste to da Katarina neće nositi belu venčanicu.

 

Delić materijala koji smo mogli da vidimo je zlatne boje, sa mnogo cirkona i raznih kristala. Čini se da je ovo ostvarenje njenog sna, a venčanica će biti spektakl. 

 

Katarina Lazić pokazala delić venčanice
Katarina Lazić pokazala delić venčanice foto: Instagram / katarinalazic

 

Svatovi će doći iz svih krajeva planete, tu će biti i mnoge Darkove kolege, kao što su Andreana Čekić, Vanja Mijatović, Katarina Grujić, Uroš Živković i mnogi drugi.

 

Darkova majka Branka se ovim povodom oglasila za "Kurir" svojevremeno.

 

Katarina Lazić otkrila detalje devojačke večeri pred svadbu
Katarina Lazić otkrila detalje devojačke večeri pred svadbu foto: Instagram / katarinalazic

 

- Pripreme za svadbu su u toku. Krajem avgusta će biti slavlje. Biće sve organizovano kako Darko kaže. Uzbuđena sam. Šta bi jedna majka mogla da poželi svom detetu osim da bude srećan, živ i zdrav... Zadovoljna sam sa Katarinom, mislim i da je promenila mog sina nabolje. Darko i Katarina su u dobrim odnosima sa njegovom nekadašnjom verenicom Marinom, sa kojom ima sina, ali ne verujem da će ona doći na svadbu. To mi baš ne bi bilo normalno - rekla je Darkova mama.

 

Bonus video:

 

Darko je često u žiži javnosti, evo zašto je jednom doveo DJ da pušta muziku umesto da on peva

 

makonda-tracker