promenila je život iz korena

"Slomili su mi 3 PRŠLJENA, ne želim više da rađam": Srpska glumica koja dugo živi u Americi doživela TRAUMU NA POROĐAJU

0

Jedno od omiljenih lica srpskih televizijskih serija već godinama ne stanuje u našoj zemlji i ne priča mnogo o privatnom životu, ali je jednom prilikom napravila izuzetak i sve potresla svojom ispovešću

Ivana Jovanović u seriji 'Greh njene majke'
Ivana Jovanović u seriji "Greh njene majke"foto: Youtube Printscreen

Glumica Ivana Jovanović, koje se sigurno sećate iz serije "Greh njene majke", već godinama ne živi u našoj zemlji.


Ona je tokom kratke glumačke karijere u Srbiji zabeležila nekoliko zapaženih uloga u srpskim filmovima i serijama. Igrala je u ostvarenjima "Rat uživo", "Mrtav 'ladan" i "Vir", kao i u seriji "Nepobedivo srce".


Svakako, najpoznatija je i publici najdraža kao Neda u hit seriji "Greh njene majke" Zdravka Šotre, koja je emitovana krajem 2009. i početkom 2010. godine.


Nakon što je privukla pažnju publike i počela prve krupne glumačke korake, Ivana je, međutim, napustila Srbiju. Ona već neko vreme stanuje u Americi, gde se ne bavi glumom.

 

Glumica je retko govorila za medije dok je živela u našoj zemlji, a jednom prilikom je progovorila o svojoj privatnosti. Nakon što je donela na svet sina Viktora, ona je progovorila o traumi i povredama koje je doživela na porođaju, zbog kojih je odlučila da neće imati više dece.

 

Ivana Jovanović u seriji 'Greh njene majke'
Ivana Jovanović u seriji "Greh njene majke"foto: Youtube Printscreen

Nakon porođaja, lekari su mi rekli kako je trebalo da me porode carskim rezom. Ipak, nisu to uradili i napravili su grešku. Viktor je bio velika beba od četiri i po kilograma. Bila sam pod epiduralnom anestezijom i nisam osećala donji deo tela, niti kontrakcije. Doktor je želeo da pogura bebu i laktom mi je pritisnuo stomak, ali očigledno je to uradio tako jako da su mi pukla tri pršljena. Nisam ni znala za to sve dok nije prošlo dejstvo anestezije – ispričala je glumica za magazin Story pre nekoliko godina.


Kako je objasnila, oporavak je trajao dugo, ali je ona zadržala optimizam. Međutim, tada je istakla da nije spremna za još jednu trudnoću, budući da je na porođaju doživela takvu povredu.


Tih meseci trpela sam neverovatne bolove i moguće je da je i to razlog zbog kojeg više ne želim da rađam jer sam prošla kroz neverovatnu situaciju – rekla je Ivana.

 

Ivana i njen sin Viktor već godinama su stanovnici Amerike, a dugo su bili u Los Anđelesu. Kako je ispričala za Gloriju, sreće svetske zvezde i radila je kao kolumnistkinja i menadžerka jednog restorana.


Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Pišem o svim temam koje me inspirišu. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih rutinskih stvari koje ujutru obavljam – izjavila je pre nekoliko godina.


Kako je istakla, jutra joj počinju na predivan način, uz uživanje u moru, a neretko sreće i svetski poznate lepotice.

 

Ivana Jovanović u seriji 'Greh njene majke'
Ivana Jovanović u seriji "Greh njene majke"foto: Youtube Printscreen

Budim se, krećem na plažu da se bućnem pre posla. Plivam 20-ak minuta sama, nekada s fokama i pelikanima, a nekada pored Kejt Hadson, Dženifer Bils, Runi Mare, Skarlet Johanson. Sve sam ih videla i verujte mi da su Srpkinje mnogo lepše – istakla je ona tada.


Međutim, nakon nekog vremena, Ivana je odlučila da Los Anđeles zameni drugačijim okruženjem.


Na društvenim mrežama prošle godine se pojavio snimak u kom je glumica ispričala da se preselila u Ajdaho i da živi okružena prelepom prirodom.


–. Izvinjavam se ako sam razvila akcenat, al' to se dešava sa nama koji smo se odselili iz Beograda. Živim u prelepom Ajdahu trenutno. Ja, u stvari, mogu da kažem da živim u celoj Americi – rekla je Ivana.

Glumica je objasnila da, iako često putuje, trenutno stanuje u planinskom okruženju.


Stalno putujem! Živela sam sedam godina u Los Anđelesu, sada sam se preselila u Ajdaho, u prelepu, fenomenalnu, planinsku atmosferu! Živim kao u 18. veku. Sečemo drva, idemo u kupovinu, ovo je dvorište... I tako, osećam se fenomenalno – rekla je glumica kroz osmeh.

 

 

BONUS VIDEO Ljiljana Stjepanović o svojim životnim ulogama i izazovima

 

makonda-tracker