TO JE LJUBAV

Nisu Maldivi, Porto Červo, ni druge luks destinacije: Sin Siniše Mihajlovića ovako provodi dane odmora U SRBIJI

0

Ljubav prema Srbiji i uspomenu na oca čuva duboko u svom srcu 

Sin Siniše Mihajlovića došao u Novi Sad, na Dunav, kod bake Viktorije
Sin Siniše Mihajlovića došao u Novi Sad, na Dunav, kod bake Viktorije foto: Instagram / dusanmiha88

Sin našeg legendarnog fudbalera Siniše Mihajlovića, Dušan Mihajlović, još kao dete je voleo da dolazi u Srbiju sa svojim roditeljima, a čini se da je tu naviku zadržao i nakon što je njegov otac preminuo

 

O tome svedoči i video koji je on pre nekoliko dana podelio na društvenim mrežama, a na kojem se moglo videti kako zgodni Dušan uživa na Dunavu.

 

Iako ima dovoljno novca da sebi priušti letovanje iz snova na nekoj od luksuznih destinacija poput Sejšela, Maldiva, Santorinija, on je odlučio da nekoliko dana provede kod porodice njegovog oca, kod bake Viktorije

 

 

Dobro je poznato i da porodica Mihajlović ima luksuznu kuću u Porto Červu gde svake godine odlaze kada požele da se odmore od posla i drugih obaveza. 

 

Siniša je rođen 20. februara 1969. godine u Vukovaru, njegov otac Bogdan, bio je vozač kamiona, a majka Viktorija je radila u fabrici obuće i gume. Tokom života mnogo su se namučili, a Siniša nikada nije zaboravio mesto odakle je potekao.

 

Tu ljubav prema Srbjii preneo je i na svoju decu, a baka Viktoriji dolazak unuka uvek je lek na ranu koja je nastala preranim odlaskom sina Siniše. 

 

Sin Siniše Mihajlovića došao u posetu baki
Sin Siniše Mihajlovića došao u posetu baki foto: Instagram / dusanmiha88

 

Inače, on je odrastao u pravoj šarenolikoj porodici, majčin otac Ivan, bio je poreklom vojvođanski Bunjevac, dok je baka Eva bila Nemica iz Srpskog Miletića.

 

Nema sumnje da je odrastanje u multietničkoj porodici uticalo na njegov inostrani put. Bio je voljen gde god da je igrao, a najdubljeg traga ostavio je u Seriji A, gde je igrao dugo, a potom i radio kao trener.

 

 

makonda-tracker