čestitamo

Najveća dečija zvezda postala MAMA: Glumica rodila dečaka kom je dala ime moćnog značenja

0

Srećne vesti stigle su u porodicu čuvene holivudske glumice 

Lindzi Lohan postala mama
Lindzi Lohan postala mama foto: EPA / HANNAH MCKAY

Glumica Lindzi Lohan i njen suprug Bajder Šamas ostvarili su se u ulozi roditelja. Ona je ponosno, pre nekoliko meseci, otkrila da je u blagoslovenom stanju i da čeka dečaka.

 

Slavnoj glumici i nekadašnjoj dečijoj zvezdi ovo je prvo dete, a s radošću je otkrila da su ona i njen partner Bader Šames bebi dali ime Luai.

 

Ona se porodila u Dubaiju, gde par i živi. Na porođaju je navodno bila njena majka Dina, a očekuje se da joj se brzo produže i braća i sestre.

 

 

- Porodica je izvan sebe od ljubavi - rekao je izvor za Page Six.

 

Ono što je bilo interesantno i o čemu su mediji često pisali jeste i to da je Lindzi, koja je godinama bila u lošim odnosima s majkom, trudničke dane provodila upravo sa njom.

 

Čini se da su ponovo uspele da povrate poverenje na relaciji majka - ćerka, a dokaz za to je i prisutstvo njene majke na porođaju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nestig (@nestigbaby)

 

Lindzi je publiku osvojila još davne 1998. godine filmom "Zamka za roditelje", i to ju je lansiralo u najpopularnije u Holivudu. A kako to obično biva, uz basnoslovnu zaradu stigla je i slava s kojom Lindzi nije znala da se nosi.

 

Započela je brojne poslove širom sveta, ali se čini da je pritisak javnosti i slave bio previše za nju, pa je umesto po ulogama Lindzi sve češće u centru pažnje medija bila zbog svog skadaloznog ponašanja.

 

Ipak, čini se da je Lindzi ipak uspela da se vrati na pravi put, a možda će ova beba biti njena karta za povratak u normalan život i možda ponovo pred oko filmske kamere. 

 

 

 

 

makonda-tracker