novi izgled

Anastasija lepša nego ikad, a njegov izraz lica sve govori: Evo kako Nemanja Gudelj izgleda nakon presađivanja kose

0

Drastična promena mladog fudbalera.

foto: Anastasija Ražnatović Instagram
foto: Anastasija Ražnatović Instagram

Pevačica i ćerka folk pevačica Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović se trenutno nalazi na odmoru sa svojim izabranikom, fudbalerom Nemanjom Gudeljem.

 

Oni svoj letnji odmor provode sa Nemanjinim bratom Dragišom i njegovom devojkom Lanom, a sudeći prema fotografijama koje Anastasija deli na društvenim mrežama,uživaju.

 

Pre nekoliko sati, Anastasija je podelila u okviru Instagram priča fotografiju sa svojim dečkom iz provoda i svi su primetili koliko oboje blistaju.

Anastasija je donela dašak Holivuda u crnoj haljini na bretele sa crnim romboidima i šljokicama, a kosu je pokupila u visoku punđu i ceo izgled zaokružila crvenim ružem.

 

Nemanja se opredelio za belu kombinaciju u vidu košulje i farmerica od belog teksasa, a preko se nazira prsluk od belog teksasa sa upečatljivim radom.

 

Međutim, više od njegovog stajlinga, svi su prokomentarisali novi izgled Nemanje Gudelja koji je nedavno bio na presađivanju kose u Turskoj.

 

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: Printscreen/Instagram/anastasijaraznatovic

Poznati fudbaler je pre izvesnog vremena na svojim društvenim mrežama podelio utiske iz jedne istanbulske klinike i nije krio uzbuđenje zbog svoje odluke.

 

Kako možemo da vidimo na fotografiji koju je Anastasija podelila, nazire se Nemanjina nova frizura, a po njegovom osmehu možemo da zaključimo da je srećan kako je cela procedura protekla. 

 

makonda-tracker