tuga

"Nedostajaće mi svako naše..." Bolne scene na groblju, Nikola Kojo nosio kovčeg, porodica se oprostila od njegovog brata

0

Brat Nikole Koja, Vladimir, sahranjen je Novom groblju u Beogradu. 

Nikola Kojo na Novom groblju
Nikola Kojo na Novom groblju foto: Antonio Ahel/ATAImages

Brat od strica Nikole Koja, Vladimir, koji je tragično izgubio život, sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu.

 

Naš poznati glumac je, kako su preneli domaći mediji, poljubio krst kad je došao i onda primao saučešće zajedno sa ostalim članovima porodice,. 

 

Po izveštajima srpskih medija, Nikola je nosio kovčeg na sahrani, a majci preminulog Vladimira, u jednom trenutku je pozlilo na groblju.   

 

Sin Velja se od oca Vladimira oprostio bolnim rečima:

 

Nedostajaće mi svako naše zajedničko jutro, tvoji pozivi i naše nedelje na trkama. Hvala ti na svemu što si me naučio. Tvoj sin - su reči kojima se Velja oprostio od preminulog tate, prenose domaći mediji. 

 

Vladimir Kojo je pretrpeo izuzteno jak udar konja na hipodromu, nakon čega je pao u komu. Doktori su se dve nedelje borili za njegov život, ali, nažalost, Vladimiru nije bilo pomoći. 


Lekari su se čudili kako je uopšte preživeo takav udarac, kao da ga je voz udario. Sin mu je bio tu, on ga je reanimirao. On je prvi video šta se desilo, i moj brat. Ja sam naišao nekoliko sekundi posle toga - prenosi Telegraf reči jendog prijatelja pokojnog Vladimira.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Okupljeni na licu mestu su dali sve od sebe da pomognu nesrećnom Vladimiru, ali spasa nije bilo.

 

- Dva puta mu je u deset minuta stao puls, dva puta smo ga reanimirali. Hitna pomoć je stigla brzo, al meni je to delovalo kao večnost, kad mi čovek na rukama umire  Pokupili su ga i odmah su probali i oni da ga reanimiraju. Bio je zdrav čovek, imao je jako srce, ali povrede su bile takve da nije mogao da se spase – kaže prijatelj Vladimira Koja.

 

 

makonda-tracker