svi su šokirani

"Jedva čekam NASLEDSTVO!" Očuh mu je stradao u NESTALOJ PODMORNICI, a mladi bogataš zaprepastio svet ponašanjem

1

Popularna reperka javno je osudila ponašanje mladića čija je majka udata za jednog od putnika podmornice "Titan", koja je implodirala na severu Atlantskog okeana

Brajan Sas, posinak bogataša stradalog u nestaloj podmornici
Brajan Sas, posinak bogataša stradalog u nestaloj podmornicifoto: The Image Direct / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Brajan Sas (37), posinak milijardera Hamiša Hardinga, koji je stradao u podmornici "Titan", izgubljenoj pre nekoliko dana u blizini olupine "Titanika", skrenuo je na sebe pažnju svetske javnosti bizarnim ponašanjem proteklih dana.


Mladi bogataš, čija je majka udata za poznatog bogataša, najpre je pozivao pratioce na društvenim mrežama da se mole za njegovog očuha i tvrdio da je vrlo uplašen.


Ova čitava situacija je j****a noćna mora, sve u vezi s tim, posebno ono kroz šta dole prolazi Hamiš. To je jednostavno j****o užasno – rekao je u jednom snimku, dodavši da ne može da spava otkako mu je očuh nestao.


Stvarno mi znači sva ljubav i podrška. Nisam spavao danima, ali ne radi se o meni, očigledno sam previše zabrinut za mamu i zbog čitave ove situacije – rekao je u emotivnim videu Brajan Sas.

Međutim, očito je žarko želeo da se oraspoloži, pa je – otišao na koncert! On je prisustvovao nastupu grupe Blink-182 u trenutku dok je trajala akcija potrage za nestalom podmornicom. Štaviše, prvi put je objavio da je bio na koncertu samo nekoliko trenutaka nakon što je pomenuo horor kroz koji prolazi suprug njegove majke.


Možda je neukusno to što sam ovde, ali moja porodica bi želela da budem na koncertu grupe Blink-182 pošto je to moj omiljeni bend – objasnio je na Fejsbuku Brajan Sas.

 

Ovo je razljutilo reperku Kardi Bi, koja je objavila video u kom ne krije koliko je šokirana time što Hardingov sin ide u provod dok nije poznato da li je milijarder uopšte živ.


Trebalo bi da sediš kod kuće, tužan. Trebalo bi da plačeš. Trebalo bi da sediš pored telefona i čekaš da čuješ nove detalje. Trebalo bi da tešiš svoju mamu – poručila je Kardi Bi Sasu.


Hardingov posinak poručio je potom reperki da pokušava da se promoviše preko njegovog imena i patnje njegove porodice.


Kardi Bi, svi znamo da su ti nove pesme smeće, ali da li je tvojoj karijeri ovako očajnički potrebno da privučeš pažnju? – pitao je Brajan Sas, na šta ga je reperka podsetila na još jedan njegov gaf proteklih dana.


Naime, samo nekoliko sekundi nakon što je pisao o nestalom očuhu, ovaj momak je "retvitovao" fotografiju jedne OnlyFans zvezde koja pita "Mogu li da sednem na tebe?" i odgovorio:


Da, molim!

 

 

Sas je, inače, danima javno na Tviteru komunicirao s Only Fans modelima, a nakon što je objavljeno da je podmornica ostala bez kiseonika poručio je devojkama da mu šalju fotografije grudi da ga uteše.

 

Znam da se smeškaš u raju, nadam se da su tamo k***e s velikim zadnjicama. Jedva čekam nasledstvo – napisao je nakon vesti da je posada podmornice stradala.

Hamiš Harding (58) poznati je britanski biznismen i istraživač i vlasnik kompanije Action Aviation. Harding drži nekoliko svetskih rekorda zahvaljujućima je ušao u Ginisovu knjigu rekorda, uključujući i onaj u najdužem vremenu provedenom prelazeći najdublji deo okeana u jednom ronjenju.


Pre nekoliko dana je ponosno na Fejsuku napisao da će biti deo misije OceanGate-a do Titanika, a on je, kao i ostali stradali članovi posade, platio 250.000 dolara za odlazak u ekspediciju. Kako je kompanija OceanGate sinoć saopštila, pronađeni su delovi olupine podmornice, a pretpostavlja se da je ona implodirala i da niko od putnika nije preživeo.

 

 

makonda-tracker