SAVRŠENA

Mislili ste da je pre trudnoće izgledala super? E, pa sada ćete se oduševiti: 3 nedelje od porođaja Anđelka Prpić BLISTA

0

Nema ni mesec dana od kad je po drugi put postala majka, a glumica izgleda bolje nego ikada 

Anđelka Prpić blista 3 nedelje od porođaja
Anđelka Prpić blista 3 nedelje od porođaja foto: Antonio Ahel/ATA Images

Poznata glumica Anđelka Prpić pre nepunih mesec dana porodila se i na svet donela svoje drugo dete.

 

O trudnoći u javnosti nije govorila, kao ni o svom emotivnom partneru, a ono što smo na društvenim mrežama imali priliku da vidimo jeste činjenica da je Anđelka do poslednjeg dana pred porođaj bila veoma aktivna trudnica.

 

Porođaj je protekao u najboljem redu, a mama i beba su brzo došle u porodični dom. Samo nekoliko dana od porođaja Anđelka je sa prijateljicama izašla na kafu u jedan obližnji kafić u Beogradu, a sada je odlučila da sa svojim pratiocima podeli još jednu fotografiju.

 

 

Naime, ona se fotografisala u liftu, na sebi je imala prelepi komplet, a ono što su svi primetili jeste da se glumica uopšte nije ugojila, već da je zadržala liniju kao pre porođaja. 

 

Anđelka Prpić blista nakon porođaja
Anđelka Prpić blista nakon porođaja foto: Instagram / andjelkap

 

Sivo odelo joj je istaklo figuru i učinilo da izgleda savršeno, a kosu je, zbog vrućine, podigla šnalom, a samo šiške su padale preko lica. 

 

Čim je objavila stori počeli su da se nižu komentari na račun izgleda lepe Anđe, a mnogi su bili mišljenja da sada izgleda bolje nego ikada. I nesumnjivo su u pravu. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker