čista sreća

Sitno broji, blista i uživa u svakoj sekundi: Anđelka Prpić ponosno pokazala obnažen trudnički stomak

0

Ruke nežno položene na stomačić i apsolutni spokoj i sreća – tako protiču dani jednoj od omiljenih srpskih glumica

Anđelka Prpić uskoro postaje mama po drugi put
Anđelka Prpić uskoro postaje mama po drugi putfoto: andjelkap/Instagram

Popularna glumica Anđelka Prpić uskoro će doneti na svet drugo dete, a dok broji sitno do porođaja, ona je rešila da pokaže kako izgledaju njeni dani iščekivanja bebe.


Šarmantna glumica, koja je i u drugom stanju vrlo aktivna, pa smo je viđali više puta na raznim događajima, uglavnom je bila vrlo elegantna i doterana, a sada nam je pokazala svoju, nešto opušteniju, svakodnevicu.


Ona je jednim kratkim snimkom koji je podelila na Instagramu otkrila da uživa u druženju sa svojim psom, gledanju serija i grickanju kokica, da polako kupuje sitnice za novog člana porodice...

 

1 / 8 Foto: andjelkap/Instagram


Takođe, u jednom trenutku snimka vidimo Anđelku odevenu u helanke i crni top kako nežno mazi svoj trudnički stomačić. Plavokosa glumica, poznata i kao jedna od najatraktivnijih dama naše javne scene, izgleda božanstveno i trudnoća nije mnogo uticala na njenu vitku figuru.

 

Trudna Anđelka Prpić pokazala obnažen stomačić
Trudna Anđelka Prpić pokazala obnažen stomačićfoto: andjelkap/Instagram

Podsetimo, domaći mediji pisali su da Anđelka čeka drugo dete sa dečkom Markom Žugićem, s kojim se u poslednje vreme pojavila na nekoliko gradskih događaja. Uz to, paparaci su ih primetili i tokom jedne romantične šetnje u Beogradu, a glumica nije komentarisala navode o svom privatnom životu.

 

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić Za Kurir

 

 

makonda-tracker