ljubav i uzajamno poštovanje

A on mu je poslao srce: Nole se nakon meča u Parizu POSEBNO OBRATIO čoveku o kojem je pre nekoliko dana PRIČAO CEO SVET

0

Videlo se da je i jednom i drugom jako drago. 

Nole i Jelena posle finalnog meča u Parizu
Nole i Jelena posle finalnog meča u Parizufoto: EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Najbolji teniser sveta svih vremena, Novak Đoković, osvoijio je tokom vikenda Rolan Garos po treći put u karijerji.

 

Time je stigao do 23 grend slem titule, što nijednom igraču u muškoj konkurenciji nije pošlo za rukom u istoriji ovog sporta. 

 

Nakon meča, Nole je veliku pobedu prvo proslavio sa najmilijima, svojom porodicom, a posle je se zahvalio svima na podršci i uputio lepe reči svom protivniku u finalu Kasperu Rudu.   

 

Noleta su tokom meča pratile mnoge poznate ličnosti. Specijalni gost u njegovoj loži bio je Tom Brejdi, po mnogima najbolji igrač američkog fudbala ikada.

 

On je sedeo pored Noletove Jelene tokom celog meča i bodrio našeg igrača. 

 

Tu su bili još čuveni glumci Hju Grant, Vudi Harelson i Džejk Džilenhol sa svojim suprugama, kao i fudbaleri Olivije Žiru, Kilian Mbape i Zlatan Ibrahimović. 

 

1 / 4 Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

- Za kraj se zahvalio sportistima koji su ga gledali u finalnom meču.

"Žiru, Ibra, Mbape, Tom Brejdi... Hvala vam, nadam se da ste uživali, velika je čast imati ove neverovatne sportiste ovde - obratio se Nole poznatim sportistima koji su došli da ga podrže u ovom bitnom meču.  

 

A na kraju je Zlatanu Ibrahimoviću, koji je nedavno bio tema broj u celom svetu pošto je posle više od dve decenije odlučio da okači kopačke o klin, uputio posebne reči i to na srpskom jeziku. 

- Ibra, ti i ja se znamo, ti si moj drugar - rekao je Đoković na srpskom, popularni Ibrakadabra je onda Noletu rukama pokazao srce.

 

 

makonda-tracker