Ceca Ražnatović: U Frankfurtu mi je bilo neopisivo lepo

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 17

meg

25-03-2012 21:27h
Slazem se sa Sonjom. Sto se tice ovih malicioznih komentara, nadjite sebi zivot.

ixi

25-03-2012 21:46h
Užasssssssssssssssss

sonja

25-03-2012 16:58h
fenomenalan koncert,dusmani neka crknu...............

TOX

25-03-2012 17:13h
Zena je Boginja..Sto je starija izgleda sve bolje..:))) A i ona je nasa najveca zvezda na Balkanu...

SVET I SVIJET VOLI CECU I COLU

25-03-2012 17:37h
CECA JE NAJLEPSA I NAJBOLJA PEVACICA NA BALKANU I COLA JE NARAVNO NAJZGODNIJI I NAJBOLJI PEVAC NA BALKANU!!!

Cijela Bivsa Jugoslavija voli PREKRASNU CECU

25-03-2012 17:44h
Ceco ti si nas dragocijeni dijamant i mi te mnogo volimo i cuvamo. Lijepa si, zgodna si, seksi si, sva zracis i privlacis kao magnet. Odlicno pjevas i imas super pjesme, najbolje su. Sva si perfektna od glave do pete. Svidja nam se tvoj kompletan styleing. Samo tako nastavi i uvijek ces biti na vrhu kao i do sad. Definitno si najbolja neodoljiva Macka- Dama i pjevacica na Balkanu!!! Ostale ti nisu ni do koljena, samo im preostaje da sanjaju. Pusa od fanova iz cijelog zenskog i muskog svijeta! Bok!

UKRAINE, MOLDAVIA, GEORGIA, ITALY, SPAIN, GREECE, PORTUGAL. SCANDINAVIA, FRANCE, GERMANY.

25-03-2012 17:49h
CECA, YOU HAVE A LOT OF FANS ALL OVER THE WORLD, NOT ONLY IN EX-YOGOSLAVIA. YOU ARE THE MOST BEAUTIFUL AND SEXIEST WOMAN ON EARTH. WE LOVE YOU AND YOUR SONGS. YOU ARE THE BEST! MANY KISSES AND HUGS FROM YOUR FANS!

Iskrena

26-03-2012 00:45h
@Cijela Bivsa Jugoslavija voli PREKRASNU CECU 25 Mar 2012
"Ceco ti si nas dragocijeni dijamant i mi te mnogo volimo i cuvamo. Lijepa si, zgodna si, seksi si, sva zracis i privlacis kao magnet. Odlicno pjevas i imas super pjesme, najbolje su. Sva si perfektna od glave do pete."

Ceckic, nam je bas pravi dijamant, naravno, kako da ne, samo dijamant nije seksi. Lijep cinjenica jeste, ali prirodno, ne umjetnim nadogradjivanjem, jer na vrijednosti gubi cak i svojim brusenjem, a kamoli da mu dodaju kakve silikone i botoks. I dijamant ne privlaci ljude svojim skandaloznim privlacenjem vec iskljucivo posebnom prirodnom ljepotom i sjajem. Nije napumpan s jedne strane, a totalka ispumpan s druge, vec je skladno i izvanredno gradjen. I kazes "PERFEKTNA" - molim te, bila jeste prije nego se spetljala sa raznim muskim spodobama i slavom, i domogla se njihovih para i naucila od njih kako da krade tudje pare - do tada je BILA PERFEKTNA, a onda se pokvarila, izopacila, izoperisala, napravila nakaradu od sebe. I vama je to PRIRODNO PERFEKTNO - e pa jel biste voljeli da vam je kcer - ja ne bi, nedaj Boze! Podsjeca na jeftinu robu, zenu koja asocira samo na S_X...Boze sacuvaj, zena je mnogo vise od toga!

aleksandra

25-03-2012 19:05h
uzas kako joj stoji ova crna haljina,noge su joj kao da joj je 60,a ne 38

aleksandra

25-03-2012 19:05h
uzas kako joj stoji ova crna haljina,noge su joj kao da joj je 60,a ne 38

Igor Bg

26-03-2012 00:40h
@ Citateljka
''domacice'', gledaj svoja posla. Nikom ništa nije ukrala, još su joj uzeli 3 puta vise. Bolje vodi racuna o svom zivotu, umesto sto se ''brines'' za druge.

Citateljka

25-03-2012 18:32h
I meni bi bilo neopisivo lepo da sam ukrala tolike pare od drzave i surovala sa ubicama i umesto da gulim u zatvorskoj celiji, pevam okolo!!!

bilja

25-03-2012 22:08h
KRALJICA, SVAKA CAST!!!!

TanjaVA

28-03-2012 13:01h
KRALJICA NASA,SVAKA CAST...

iskren u potpunosti

31-03-2012 14:53h
iskrena-CECA JE BILA PRELIJEPA I PREZGODNA CURA/ZENA JOS PRIJE OPERACIJE. ZATO MOLIM LIJEPO NE JEDI G NI TI, NI TEBI SLICNI. PA STA AKO SE JE OPERISALA? NIJE JEDINA NA OVOM SVIJETU DA JE TO URADILA, ZENA MISLI O SVOJOJ LJEPOTI I STAROSTI KAO SVI OSTALI. DANAS MNOGO VISE MUSKARCI IDU NA OPERACIJE NEGO ZENE, AKO TO NISTE ZNALI. O CECI SE PUNO PISE I JOS VISE KOMENTRARISE ZATO STO JE ONA CECA I TO MNOGO POPULARNA DAMA-PJEVACICA NA BALKANU I VAN NJEGA I SAD STE VI NASLI O CECU DA KRITIKUJETE. TO JE SVE VEC DAVNO PREVAZISLO. SAMO NIJE U OVOM PRIMITIVNOM BALKANU. U DRUGOM DIJELU SVIJETA LJUDI SE NE OPTERECUJU NITI POLAZU RACUNA NA TAKVE GLUPOSTI KAO VI. A STO SE TICE CECE LICNO. VI JE NE POZNAJETE I NEMATE PRAVO DA JOJ SUDITE I TO NEMA VEZE SA NJENIM PJESMAMA I UOPSTE MUZIKOM. ONA CE I DALJE BITI NAJATRAKTIVNIJA, NAJPOZELJNIJA, NAJPOPULARNIJA I NAJBOLJA PJEVACICA NA BALKANU PROFESIONALNO A PRIVATNO JE DRUGA STVAR. VJERUJEMO DA JE CECA DOBRA ZENA SAMO JE ZA POGRESNOG MUSKARCA BILA UDATA. ALI TO JE SUDBINA. MNOGO SU SE VOLJELI. TAKO DA NEMOJTE MJESATI TE DVIJE STVARI JER NEMAJU NIKAKVE VEZE JEDNO SA DRUGIM. VELIKI POLJUBAC ZA NASU KRALJICU MUZIKE-CECU I VELIKI POZDRAV ZA STORY!!!

citatelj

31-03-2012 14:54h
Ceca je kraljica u svakom smislu i niko joj nista ne moze sem Boga dragog!

aleksandar

31-03-2012 14:57h
aleksandra-Ceca izgleda odlicno i sve joj lijepo stoji. Ovaj novi styleing Cecu je potpuno promijenio na bolje i to joj je i bilo potrebno. aleksandra- pogledaj sebe mozda tebi mnogo sto sta fali kao u glavi npr. Ceco izgledas kao Carica! Samo tako nastavi!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: