Ceca Ražnatović: U Frankfurtu mi je bilo neopisivo lepo

17
Folk zvezda otkrila kako se provela na prvom koncertu, održanom u sklopu turneje Ljubav živi

Pevačica Svetlana - Ceca Ražnatović sinoć je u prepunoj Union hali u Frankfurtu održala prvi koncert nakon australijske turneje završene u decembru 2010. Na taj način otpočela je turneju Ljubav živi koja će trajati do proleća 2013. godine.

-Dragi moji, ako ste se na koncertu u Frankfurtu proveli kao ja, onda je to neopisivo lepo. Hvala vam na takvom osećaju! Volim vas – napisala je Ceca na svom Twitter nalogu pre povratka za Srbiju.

Koncert folk zvezde koja je bistala u izazovnim kreacijama Saše Vidića trajao je oko tri sata, a osim sedam novih pesama koje su izazvalae najemotivnije rekacije publike, prisutni su pali u trans dok je Ceca pevala Đurđevdan. Pre nego što je otpevala refren te pesme, pevačica je izgovorila Vujadine slušaj, obrativši se Vujadinu Saviću, fudbaleru Dinama iz Drezdena i sinu fudbalske legende, slavnog zvezdaša Duleta Savića.


-Hvala vam najlepše što ste mi uveličali ovo veće. Ovo je najlepši mogući početak turneje – reči su kojima je Ceca završila svoj prvi koncert nakon skoro godinu i po od poslednjeg nastupa.



Detalje Cecinog savršenog vikenda u Nemačkoj pročitajte i u štampanom izdanju našeg magazina u kom ćete pronaći i pevačicine nove fotografije sa nešto svetlijom bojom kose.



Pogledajte deo atmosfere sa početka turneje Ljubav živi:







makonda-tracker