tuga

Preminuo član benda u koji su devojke u Srbiji bile zaljubljene: Opaka bolest je odnela Damira za tri meseca

0

Poznati muzičar je preminuo u 47. godini. 

Grupa Seven Up je svojevremeno bila veoma popularna kod nas, pretežno kod ženskog pola
Grupa Seven Up je svojevremeno bila veoma popularna kod nas, pretežno kod ženskog polafoto: Youtube Printscreen Elvir Hadzijamakovic

Damir Pašić Daddy (47), koji je našoj javnosti najpoznatiji kao član grupe Seven up, preminuo je u Sarajevu. 

 

Pašić je preminuo nakon što mu je u februare ove godine ustanovljen karcinom pankreasa, sa metastazama.

 

Grupa Seven Up je žarila i palila našim prostorima od sredine devedestih, pa narednih desetak godina i bili su jako popularni, pretežno kod dama. 

 

- Dadi brate naš mnogo smo toga zajedno prošli i dobrog i lošeg, bio sam siguran da ćemo i ovu bitku pobediti ali nismo .... Pevaj i pleši i čekaj nas da gore napravimo naš povratak. Voli te tvoj brat Lilo i ostala braća iz 7UP-a: Gogi, Nedim i Fudo! 7UP forever - napisao je Damirov prijatelj i nekadašnji kolega iz benda Elvir Lilo Hadžijamaković.

Nadruštvenim mrežama od Damira se oprostio i pevač Fuad Backović Deen.

- Najdraži moj Damire Pasiću, moj brate. Zajedno smo rasli, sanjali i dotakli zvezde! Bilo mi je samo četrnaest godina kada sam postao deo porodice zvane "Seven Up" i tog dana dobio sam četvoricu braće! Bio si poseban, pun života i neopisivi izvor energije za sve nas! Grupa Seven Up - Sarajevo i ti ste najbitniji period mog života, odrastanja i moje muzičke karijere. Vi ste bili moj oslonac, moja zaštita, moja familija onda kada smo bili na turnejama i moji uzori - počeo je Deen, 

- Bili smo pioniri posleratne PoP-Rock muzičke škole i scene i istinski vizionari koji su razbijali sve granice muzikom, pesmom i porukom ljubavi i zajedništva. Zajedno smo ostvarili sve što se moglo ostvariti na području ex-Yu prostora i to onda kada su nam svi govorili da je nemoguće! Nikada niko više kao mi i nikada niko više kao ti. Srce mi je slomljeno jutros i teško ću se nositi sa činjenicom da ti više neću čuti glas i smejati se tvojim šalama pa čak i kada ti je bilo teško… Bio si i ostao personifikacija pravog Sarajlije koji je obožavao svoj grad, svoj narod i lafac na kojeg nije ostala ravnodušna niti jedna devojka koja je bila u tvojoj blizini. Putuj sada, a ja te čuvam u mom srcu i uspomenama do kraja! Voli te tvoj brat - napisao je Deen.

 

 

makonda-tracker