ŠTA VI KAŽETE?

Visoka je 176 cm, ima 90 kg i nema PRIVLAČNIJE od nje NA SVETU: Ešli Grejem dobila titulu o kojoj maštaju mnoge lepotice

1

Kraljica oblina, Ešli Grejem ponela je titulu "najseksipilnije žene na svetu"

Ešli Grejam
Ešli Grejamfoto: Instagram / ashleygraham

Ešli Grejem, čuvena plus sajz manekenka našla se na vrhu Maksimove liste „100 najseksipilnijih žena“ ove godine, pobedivši imena poput Margot Robi i Ane de Armas.

 

Ešli Grejem krasi naslovnicu Maksimovog izdanja „Hot 100” kao „najseksi žena na svetu”. Za ovo specijalno fotografisanje ona je ponela "goli" veš i prelepi ogrtač ukrašen perjem.

 

Ova 35-godišnja mama troje dece pobedila je velika imena poput Margo Robi, Kara Delevinj, Ane de Armas i Doja Ket za prvo mesto na listi ovog časopisa, prateći stope prošlogodišnjeg broja 1, golferice Pejdž Spiranac.

 

 

Grejem je isprobala niz drugih odevnih kombinacija za svoju naslovnicu, uključujući prozirnu crnu haljinu od čipke Kristijana Sirijana i šljašteću suknju sa volanima.

 

Ona je takođe ponela i prelepo Reformation odelo upareno sa grudnjakom iz sopstvene kolekcije Ašli Graham.

 

Grejem – koju je Maksim proglasio „kraljicom oblina” – rekla je časopisu da se njeno telo, kao i svako drugo, "uvek menja" i "uvek razvija".

 

 

- Možemo da posmatramo svačije oblike i veličine, pol, etničku pripadnost i godine kao deo onoga što jesu; to ne mora biti negativno ili pozitivno - rekla je ona.

 

- To bi trebalo da bude nešto što se lako prihvata, i ne moramo da vodimo ove razgovore sve vreme - bila je jasna Grejem.

 

Grejem je bila otvorena u vezi sa svojim telom koje se menja, a delila je i snimke svojih strija i opuštene kože na Instagramu nakon što je dočekala blizance sa suprugom Džastinom Ervinom u januaru 2022.

 

 

- Prvi put kada sam bila na naslovnoj strani Maksima nisam imala troje dece, a ovog puta imam tri male bebe - rekla je ona.

 

- To vas tera da zapamtite da se seksepil nalazi u u svim oblicima i veličinama - nastavio je autor "Novog modela".

 

- Uvek sam to pričala, ali nakon što sam videla da se moje telo toliko promenilo nakon što imam troje dece jedan do drugog, teško mi je da prihvatim svoje telo i gde sam, i kako izgleda novo i drugačije. Pa hvala, Maksime! - rekla je ona.

 

 

makonda-tracker