oduševili

Retka prilika da vidimo kako i ona izgleda: Svi oduševljeno komentarišu prelepu Tijanu, suprugu Marka Pantelića

0

Žena Marka Pantelića je ozbiljna lepotica, ali nemamo često priliku da vidimo kako izgleda 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na premijeri predstave "Laž" u Beogradskom dramskom pozorištu pojavio se veliki broj poznatih ličnosti. Neki od njih su došli sami, dok je bilo i onih koji su poželeli da ovu dugo isčekivanu predstavu pogledaju u društvu svojih supružnika. 

 

Osim Jelene Đoković, koja je svojim stajlingom očarala sve, imali smo prilike da vidimo i nekadašnjeg fudbalera Marka Pantelića sa svojom suprugom Tijanom Pantelić.

 

Iako Tijana važi za jednu od najlepših žena srpskih fudbalera nju nemamo često priliku da vidimo u domaćim medijima. 

 

 

Ove večeri njih dvoje su se pojavili savršeno modno usklađeni i veoma dobro raspoloženi. Nakon što su pozirali okupljenim fotografima Marko i Tijana su u društvu prijatelja i poznanika zauzeli svoja mesta kako bi uživali u premijeri predstave.

 

Marko Pantelić, nekadašnji fudbaler i njegova supruga Tijana dokazuju da se privatni život može sačuvati od očiju javnosti, čak i danas kada nam se čini da je sve svima dostupno.

 

1 / 5 Foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

Njih dvoje su u braku duže od dve decenije, i uprkos tome što je on veoma društveno aktivan, zajedno se tek povremeno pojavljuju u javnosti. Uglavnom su u pitanju svadbe bliskih prijatelja i poneki događaj, kao što je večeras, premijera predstave "Laž".

 

Kao i mnogo puta do sad, Tijana  je blistala u društvu svog supruga, a mnogi se iznenade kada čuju da njih dvoje imaju sedamnaestogodišnju čerku Ingrid i četiri godine mlađu Alegru.

 

Sigurni smo da će i ove dve mlade dame izrasti u prelepe devojke, jer je Marko dok su one još bile male više puta izjavio da jako liče na majku. 

 

 

makonda-tracker