zdravstvene tegobe

Nikolija je sve vreme bila uz majku: Vesna Zmijanac operisana u Beogradu, otkriveno u kakvom je stanju

0

Pevačica Vesna Zmijanac je zbog zdravstevnih problema imala operaciju na srcu.

Vesna Zmijanac je imala operaciju na srcu
Vesna Zmijanac je imala operaciju na srcufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Vesna Zmijanac već neko vreme se bori sa zdravstvenim problemima.

 

Umetnica nikad nije krila da problem sa štitnom žlezdom ima već 15 godina, zbog čega redovno odlazi kod lekara na kontrole, ali nedavno smo saznali da to nije jedina Vesnina tegoba.

 

Popularna folkerka je uzela za ozbiljno poslednje savete lekara i rešila je da se podvrgne operaciji, a doktori su joj savetovali ugradnju bahjpasa.

 

 

- Vesna je i ranije imala problem sa pritiskom, odlagala je jer je mislila da ništa nije strašno, da često ljudi u njenoj okolini imaju slične probleme. Međutim, kada joj je pritisak toliko skočio da nije više mogla da ga kontroliše potražila je pomoć lekara. Oni su je posavetovali da mora da ugradi bajpas, na šta je prisatala - kaže za Blic izvor blizak pevačici.

 

 

Vesnina ćerka, Nikolija Jovanović, sve vreme je bila uz majku u Kliničkom centru Srbije.

 

- Baš je bila nervozna kako će proteći operacija. Sve vreme je molila boga da operacija portekne u najboljem redu i da doktori kažu da je Vesni dobro. Njih dve su baš vezane. Dok je ona brinula o mami, Relja je čuvao ćerke. Dobro su se organizovali da niko ne trpi- kaže izvor Blica.

 

Srećom, operacija je prošla u najboljem redu. Očekuje se da nakon oporavka od nekliko dana, Vesnu puštena kući sa kardiologije KCS.

 

 

 

- Operacija je protekla u najboljem redu, jer je oko nje bio tim stručnih i profesionalnih lekara - kaže isti izvor.

 

I nakon što bude puštena kući, Vesna će morati da se pridržava saveta lekara.

 

- Moraće da ide na redovne kontrole i da pije prepisanu tereapiju. Nikolija se toliko uzrujala, pa je već angažovala i dodatno medicinsko osoblje koje će je sa vremena na vreme nadgledati. Mnogo se uplašila, za razliku od Vesne koja sve prima sa osmehom. Vesna je veliki borac. Dosta stvari je u životu prošla, pa je za nju ovo kako sama zna da kaže “mačji kašalj”- kaže izvor.

 

Nikolija se nakon operacije oglasila na Instagramu
Nikolija se nakon operacije oglasila na Instagramufoto: Nikolija Jovanović Instagram

Nakon što je operacija prošla uspešno, na Instagramu se oglasila i ćerka Vesne Zmijanac, Nikolija Jovanović.

 

- Kao što ste verovatno već pročitali, moja mama je uspešno operisana i sledi joj oporavak i mirovanje. Hvala svim prijateljima na brizi i doktorima koji su je operisali. Uz molbu novinarima da je mami, kao i meni potreban mir, tako da se neću odazivati na pozive i oglašavati na ovu temu dalje. Uz to što je javna ličnost, Vesna je pre svega moja mama, a meni je jedino važno da je mama dobro i da će svakim danim biti još bolje. Hvala na razumevanju  - napisala je Nikolija.  

 

 

 

makonda-tracker