(foto)

Nazivaju NAJLEPŠOM BAKOM srpske javne scene: Šarmantna voditeljka ponovo očarala publiku na zatvaranju FEST-a

0

Za vođenje programa na zatvaranju FEST-a, najcenjeneg filmskog festivala u Srbiji, sinoć je bila zadužena popularna TV voditeljka.

foto: Dusan Milenkovic/ATAImages
foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

U Beogradu je sinoć svečano zatvoren 51. FEST, premijerom poslednjeg filma pokojnog filmskog režisera Mladomira Puriše Đorđevića "Usta puna zemlje".


Poslednje festivalske večeri dodeljene su i nagrade 51. Međunarodnog filmskog festivala FEST, čiji je ubedljivi pobednik iranski film "Treći svetski rat" reditelja Humana Sejedija.


Program je prilikom zatvaranja Festivala vodila poznata srpska voditeljka Irena Jovanović, koja šarmirala okupljene savršeno elegantna, kako prilika i nalaže.


Voditeljka je za ovu priliku odabrala crnu haljinu, a u pitanju je elegnatna kreacija uz telo koja ima efektan izrez u predelu grudi i ističe njenu besprekornu figuru.

 

1 / 5 Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages


Irenu, koja ima tek 46 godina, često mediji nazivaju najlepšom bakom u Srbiji, budući da je krajem 2022. njen sin Luka postao tata.


Popularna voditeljka ima iza sebe višedecenijsku uspešnu karijeru, a srce publike osvojila je tokom rada na TV Studio B, gde je bila deo više uspešnih projekata, posle čega je prešla na TV Pink.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irena Jovanovic (@irenastb)


Ona je godinama u braku sa suprugom Đukom, s kojim je dobila sinove Luku i Lazara, a uz je i maćeha Sari, suprugovoj ćerki iz prvog braka.

 

Iako je aktivna na društvenoj mreži Instagram, ona ne deli mnogo pojedinosti o svom privatnom životu, ali je napravila izuzetak i ponosno objavila kada je dobila unuče.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irena Jovanovic (@irenastb)

 

 

makonda-tracker