čestitamo, deda!

Šako Polumenta dobio unuka: Ni za 100 godina ne biste pogodili kako se zove, ali pevač je posebno oduševljen imenom

0

Šako sada ima dva unuka i dve unuke, ali ime najmlađe bebe mu je posebno drago. Ni u snu nećete pogoditi kako se zove.

 

 

Šako ima dosta razloga za slavlje
Šako ima dosta razloga za slavljefoto: G.G./ATAImages

Popularni pevač Šako Polumenta ima dve ćerke Rijanu i Rijaldu i sina Adisa, koje je dobio sa suprugom Vesnom. Danas ima dosta razloga za slavlje, pošto je njegov sin Adis postao otac, nakon što se njegova supruga Azra porodila. Ona je na svet donela dečaka, načinivši tako Šaka dedom po četvrti put.

 

Šako je na svoj Instagram nalog okačio više fotografija i snimaka sa slavlja koje porodica Polumenta napravila povodom rođenja sina, odnosno unuka.  

 

Na jednoj od fotografija se vidi kako veselo društvo nazdravlja, dok ostali klipovi pokazuju druge delove atmosfere sa slavlja.

 

 

Šako će biti posebno ponosan na ovog unuka, pošto je njegov sin Adis rešio da u čast svog oca - sinu da ime po dedi - Šako. 

 

 

- Ima li lepšeg osećaja nego dobiti naslednika i to imenjaka Šako Junior! Hvala ti, dragi bože, što sam u ovom svetu mnogo prljavih duša i vremenu podela,a i podela gde se veličaju pogrešni umesto zaslužnih… Ipak vaspitao, školovao i odgajio decu u prave ljude i roditelje - napisao je Šako na Instagramu.

 

Dobro došao imenjače - napisao je Šako
Dobro došao imenjače - napisao je Šako foto: Šako Polumenta Instagram

- Eto, doživim i dobijem prvog muškarca sa mojim prezimenom u mom domu. Mojim prezimenom koje sam srcem branio i štitio od svih vetrova koji su duvali, pa se sad okrenem iza sebe, sve mirno i čisto, a ispred sebe zlatna unučad i, evo sad dođe i moj imenjak Šako Polumenta Junior - bio je presrećan pevač.

 

1 / 5 Foto: Šako Polumenta Instagram

 

Na kraju se svim zaahvalio što su došli na proslavu da zajedno proslave ovaj lep trenutak.  

 

Vesela ekipa
Vesela ekipafoto: Šako Polumenta Instagram

- Hvala svim našim prijateljima za spektakl koji smo priredili Junioru - napisao je pevač na Instagramu.

 

 

 

 

makonda-tracker