OBUZELE GA EMOCIJE

ŠAKO POLUMENTA UDAO ĆERKU: Pevač se rasplakao na venčanju svoje naslednice, a evo koji trenutak mu je bio NAJDIRLJIVIJI!

0


Pevač Šako Polumenta čak tri puta je otkazao venčanje svog sina Adisa zbog pandemije koronavirusa, ali mu je veselje nadoknadila mlađa ćerka Rijana.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Naime, Šakova naslednica odlučila je da izgovori sudbonosno „da“ u krugu porodice i najbližih prijatelja, a popularni pevač nije krio radost i sreću na venčanju.


- Šako je veoma vezan za svoju porodicu i bio je presrećan kada je njegova naslednica rešila da stane na ludi kamen. Iako je Šako planirao da ćerkino venčanje proslavi sa mnogobrojnim prijateljima i rodbinom, ipak su se zbog pandemije koronavirusa odlučili za intimnu proslavu. Ali to nije sprečilo Šaka da se proveseli i zapeva na venčanju - kaže izvor i dodaje:

 

- Ipak najdirljiviji trenutak na svadbi se desio kada je Šako zaplesao sa ćerkom Rijanom. Tada su ga obuzele emocije, te je u jednom trenutku počeo da plače - priča izvor.

 

Inače, svadbeno veselje je upriličeno u jednom prestižnom restoranu u Ulcinju, a gosti i mladenci ispoštovali su sve propisane mere za sprečavanje širenja koronavirusa.


 

 

makonda-tracker