Hajdi Klum: Teško je, ali i to je život

0
Nemačka manekenka Hajdi Klum prvi put se oglasila u medijima od kada se razvela od muzičara Sila u intervjuu za Elle magazin.
Hajdi Klum, Sil, Foto: Profimedia
Hajdi Klum, Sil, Foto: Profimedia

Jedna od najpopularnijih manekenki nije krila svoju tugu zbog kraha nekada idilčnog braka sa poznatim Silom.

- Osećam se kao da se nalazim u samom vrtlogu tornada. Emocije u telu koje je izazvao razvod su baš poput tornada. S druge strane, kada razmišljate da li želite nešto ili ne, osećate se isto tako loše. Teško je, ali i to je život - rekla je manekenka, prenosi portal Daily Mail.
Hajdi je u ovom intervjuu prvi put prokomentarisala kako se oseća, dok je za razliku od nje Sil više puta pričao o njihovom razvodu.

- Želim jednostavno da nastavim svoj život i posao i da se brinem o svojoj porodici. Toliko je stvari već rečeno o nama, pola je istina, pola ne. Ako on nešto komentariše, ja mu ne mogu reći kako da se ponaša. On je odrastao čovek, ja ne mogu da mu govorim šta da uradi, a šta ne. Svi imaju svoje probleme, ali Sil i ja smo javne ličnosti, pa su ti problemi  – priznaje nemačka lepotica. 

Slavni britanski pevač svoj razvod je prokomentarisao dva dana nakon što je objavljena ta informacija, a tom prilikom je rekao da je srećan što mu je njegova supruga dala četiri najveća blaga, njihovu decu.

Par ima četvoro dece, a Hajdi čini sve da ih zaštiti. Iako se predstavlja kao lavica, tvrdi da nije robot i da je ovaj događaj ostavio neizbrisiv trag i veliki bol.

makonda-tracker