Zavodljiv osmeh nežne plavuše

5 beauty pitanja: Danijela Karić otkriva tajne svoje lepote (FOTO)

0
Pevačica Danijela Karić godinama se pažljivo neguje i do sada je naučila brojne trikove kojima može da se ulepša, ali ističe da se uvek radije prepušta profesionalcima iako sve ume da uradi i sama...
Foto: Petar Đorđević
Foto: Petar Đorđević
Samim tim što poseduje salon lepote, pop pevačica Danijela Karić ima mogućnost da stalno isprobava najnovije tehnike i metode ulepšavanja.

Priznaje da se nikada ne bi odrekla svoje plave boje kose i ističe da ponekad sebi i ćerkici Moniki namesti iste punđice iako se fenira kod frizera nekoliko puta nedeljno. 


Foto: Petar Đorđević 

S: Znate li sami da se našminkate? Kada stavljate make-up: tokom dana, za večernje izlaske... ?

- Mogu i sama da se našminkam, mada smatram da to ne radim posebno dobro. Mislim da svaka devojka ili žena treba da prođe barem osnovni kurs i nauči najpotrebnije stvari. Na primer, kako da istakne crte lice i naglasi pravu lepotu jer šminkom možeš da se unakaziš ili ulepšaš. 

Dirljiva čestitka Danijele Karić: Ti si najbolji primer požrtvovane žene i majke! (FOTO)

Priznajem da me ljudi hvale kada vide kako to radim i meni je to deo jutarnjeg rituala. Uverena sam da svaka dama može da izdvoji 10 minuta kako bi stavila malo make-upa, zablistala i ulepšala sebi svakodnevicu. Preko dana nanosim nežniju šminku, dok za veče biram jače boje. 

Foto: Petar Đorđević 

S: Koje preparate koristite za negu lica? Da li često odlazite kod kozmetičara? 

- S obzirom na to da imam kozmetički salon lepote Vodolija, njima sve prepuštam jer su oni stručni i najbolje znaju šta je meni potrebno. Koristim preparate za lice francuskog brenda Yonka, posebnu liniju za hidrataciju Hydra Number 1, serume i kreme, kao i masku koja regeneriše kožu tokom zime.

Sama ništa ne radim, volim da to rade stručni ljudi, a i nemam vremena za tako nešto. Redovno idem na tretmane, masaže i čišćenje lica. 

Foto: Petar Đorđević ​

S: Kako negujete kožu tela, koje preparate koristite? 

- Za telo uvek koristim kreme sa zaštitnim faktorom jer imam svetlu i jako osetljivu put. 

S: Da li ste pristalica veštačkih noktiju i koje boje lakova preferirate? 

- Volim sve što je prirodno i veštački nokti nisu u mom fokusu interesovanja. Kada su lakovi za nokte u pitanju, moj omiljeni brend je Jessica, a od boja najviše mi se dopadaju crvena, bordo, nijansa šljive i teget.

S: Kako negujete svoju kosu?

- Farbam je već godinama, uglavnom u plavo, a ponekad izvlačim i tanke pramenove. Jednom plava - zauvek plava! Probala sam i tamnije nijanse, ali nije mi se dopalo. U poslednje vreme stavljaju mi farbe Indola, a jednom godišnje radim i keratin.

Na šest meseci podvrgavam se supertretmanu protiv opadanja kose i za njen brži rast, a u međuvremenu praktikujem tehnike kao što su Marakes i Olaplex.


Foto: Petar Đorđević 

Piše: Ksenija Konić 

makonda-tracker