plemenita i požrtvovana

Veoma je USPEŠNA i posvećena svom poslu: Da li znate koje je PRAVO ZANIMANJE Jelene Đoković?

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Moja savest

02-02-2023 16:30h
Napišite vi koje škole je završila a mi čemo sami skontati i zakljućiti šta je ! Sa Đolinim novcem postavila sebe za direktorku , da Đole ne plaća porez !

Baba Julka

18-01-2024 11:26h
Ma pustite vi pare... Nije sve u parama. Njen muz je stalno na putu a i kad nije verujem da je zauzet oko intervjua ili priprema za novi turnir, snimanja sa sponzorima itd, itd.
Njihov zivot posvecen je Novakovoj karijeri, a ona je tu da mu obezbedi porodicni zivot, posto da je do njega on za to ne bi imao vremena.

U relaciji dvoje supruznika pare - jednom kada se ima za vrlo pristojan zivot (Djokovici imaju daleko vise od toga) - vise nisu faktor.

Nas svet pogotovu samo prica o parama, pare, pare pare, oni imaju para. Niko ne vidi ozbiljne zrtve koje je bas Jelena morala da napravi da bi podrzala muzevljevu karijeru.
Ukoliko ona moze da ga podrzava na nacin na koji je njemu potrebno, ONA je zapravo ta ciji je doprinos porodicnom zivotu neprocenjiv. Tolika bogataska deca se skidaju sa ko zna cega. To su pare. A deca koja su imala punu kucu ljubavi i stabilan odnos sa roditeljima (Jelenina uloga) izrastu u normalne ljude.
Ja im zelim sve najbolje u zivotu, drago mi je da su se nasli i da odgovaraju jedno drugome. Brak je veliki zivotni izazov i ne polazi svakome za rukom da ga odrzi - niti da izdrzi.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: